YENİ BİR HEYECAN

Bugün iki yeni heyecanı bir arada yaşıyorum. İlki 25 yıllık meslek hayatımda yani bir yol olan Lider Gazete’nin dümenine geçmek. İkincisi ise 1999 yılından buyana yayınına devam eden Gazete Bir’in isim değiştirerek Lider Gazete olması. Lider Gazete’nin Antalya’ya bir nefes olması umuduyla bugün yola koyulduk.  Bugünün ayrı bir özelliği ise 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümü olması.

ANTALYA’NIN SESİ OLACAĞIZ

Bugün, hain FETÖ’ün alçak darbe girişimi ile Türkiye’yi kana buladığı kara gecenin 4’üncü yıl dönümü. 15 Temmuz 2016 akşam saatlerinde başlayan kalleş teşebbüs sabaha karşı bastırılmış ve 250 şehit vermiştik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile tüm ülkede vatandaşlarımız hain darbecilere direnmişti. Bizlerde 15 Temmuz’u unutturmamak için böyle bir günde yayın hayatına başlamaya karar verdik. Millet ve vatan sevdası ile çıktığımız böyle bir günde, Lider Gazete’nin tek bir misyonu var, Antalya’nın sesi olmak. Geçmişe dönüp baktığımızda, Antalya yerel basının hep bir sorumluluk üstlendiğini görüyoruz. Lider Gazete olarak vatan ve millet adına, Antalya adına, yakışır bir gazete olacağız. Lider olarak, karşımızı çıkan engeller ne olursa olsun Antalya’nın sesi olacağız.

YENİ BİR HEYECAN

Benim için ise bugün yeni bir heyecan. Yaklaşık 25 yıllık televizyon ve ajans haberciliğinin ardından şehirlerin olmazsa olması olan ‘Yerel Gazete’de meslek hayatıma devam edip, ilk köşe yazımı yazdım. Ajans Haberciliğinde ülkemizin birçok sıcak bölgesinde ve Irak ile Filistin ile savaşların yaşandığı sınırlarda görev yapmama rağmen bugün farklı bir heyecan içindeyim. Heyecanın sebebi ise Antalya’da 1999 yılından buyana yayın hayatını sürdüren Gazete Bir’i yine mesleğe hemen hemen aynı yıllarda başladığımız Murat Çiçek’ten alarak ismi LİDER olarak değiştirmektir. Çiçek ailesine verdikleri destek için teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Lider olarak, bu gazetenin gerçek sahibinin Antalyalılar olduğunu belirtmek isterim.

Antalya için habercilik yapmaya, Antalya için doğruları söylemeye, Antalya’nın sesi olacağız.

Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir”

 Saygılarımla…