YENİ BAŞLANGIÇ

Antalyaspor'da bu sezonun alternatif isimleri arasında yer alan kaptan Hakan Özmert, Sivasspor maçıyla birlikte yeniden dümene geçiyor. Nuri Şahin'in saha kenarına geleceği Antalyaspor'da bu sezon 5 kez yerine oyuna dahil olan Hakan Özmert, takımın yeniden beyni olacak.

Nuri Şahin'in, kendi görevini Hakan Özmert'e devretmesinin yanı sıra kadroda bazı değişikliklere de gideceği belirtiliyor. Hem Nuri Şahin'in saha kenarında olması hem de Poli'nin sakatlığı sebebiyle ideal 11'den mecburi olarak yapılacak değişikliklerin yanında sistem değişikliği de gündemde.

Bunun paralelinde Fedor Kudryashov, Doğukan Sinik, Floranus, Hakan Özmert, Ufuk Akyol ve Enzo Crivelli'nin 11'e girmesi gündemde. Farklı bir anlayışla daha çok hücumu düşünen bir yapıda sahaya çıkması beklenen Antalyaspor'un, Sivasspor karşısında ortaya koyacağı futbol, gelecek adına da belirleyici olacak.

Hem öz güven kazanma hem de moral açısından çok önemli bir maça çıkacak Antalyaspor'da alınacak 1 galibiyetin anlamı 3 puandan daha fazlası olacak.

Özellikle geride kalan dönemde fazla forma şansı bulamayan isimler için ikinci bir şans olacak. Kendilerini gösterip formayı kapmak için bulunmaz bir fırsat olacak. Tabi ki burada Andrea Poli'nin sakatlığının daha uzun sürecek olması da Nuri Şahin için ne büyük handikap olarak öne çıkacak.