YENİ BAŞLANGIÇ

Antalya'da Türkiye Kupası heyecanı yaşanırken, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube'de de yeni bir dönem için hazırlık çalışmaları yaşandı. Pandemi kurallarının değişip değişmeyeceği ve buna paralel olarak genel kurulun akibeti merak edilirken, Mevcut Başkan Şifa Çiçek, tek aday olarak grdiği genel kurulda yeninden başkanlığa geldi. Yönetim kurulunda yaşanan bazı değişikliklerin ardından ilk kez dernek çatısı altında görev üstlendim. Derneği geçen dönemden daha öne taşıyabilmek temel amaç olacaktır ve bunun için sadece yönetim kurulu üyeleri değil, tüm üyelerle çalışma yapacağımızdan şüphemiz yok.

Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun...

Yazının başlangıcında dile getirdiğim gibi Antalya'da ise Türkiye Kupası heyecanı yaşanıyor. 55 yıllık tarihinde 2. kez Türkiye Kupası'nda final görmüş olmak ve hatta henüz kupayı müzeye götürememek Antalya gibi bir şehir için çok büyük eksiklik. 2000 yılında ulaşılamayan kupaya, bu sene daha yakın olunduğunu düşünüyorum. Ersun Yanal gibi taktik deha ve ortaya koyduğu turnuva sistemi, gerçekten en az Beşiktaş kadar şansı Antalyaspor'a getiriyor.

MİLLİ SEVİNÇ

Sevincimiz ise Bünyamin Balcı oldu. Geçen sezona kadar profesyonel maçı dahi olmayan Bünyamin Balcı, 54 kez giydiği Antalyaspor formasıyla A Milli Takım'a ulaşmayı başardı. Geçen seneden bu yana zaman zaman formsuzluğunu görsek de her geçen gün üzerine koyan bir futbolcu izliyoruz. Böyle devam et, yolun çok uzun...