Yeni aldığı motosiklet hayatını mal oldu
Antalya'nın Serik ilçesinde hızlı girdiği virajda yeni aldığı motosikletiyle kaza yapıp yol kenarındaki kanalete düşen Batuhan Kocaman (23), yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde hızlı girdiği virajda yeni aldığı motosikletiyle kaza yapıp yol kenarındaki kanalete düşen Batuhan Kocaman (23), yaşamını yitirdi.
Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Serik ilçesi Belek Mahallesi eski köprü mevkisinde meydana geldi. Batuhan Kocaman yönetimindeki motosiklet, virajda devrildi. Sürüklenen Batuhan Kocaman, yol kenarındaki kanalete düştü. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekipler motosikleti yol kenarında, Kocaman’ı ise yaklaşık 100 metre mesafede, kanalda buldu. Kaza sırasında başında kaskı bulunan Kocaman’ın içerisinde az bir su olan kanalette sürüklendiği belirlendi.
Batuhan Kocaman'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kocaman'ın 5 yıldızlı bir otelde patenli garson olarak çalıştığı, motosikletini de yeni aldığı belirtildi.
DHA
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, "boykot" çağrılarına ilişkin, "Esnaf ekmeğinin derdinde, dükkanını açıp, eve ekmek götürmek istiyor. Boykot çağrıları sadece bir esnafa, bir işletmeye değil herkese zarar verir." dedi.
4 yıl hapis cezası ve 5 yıl siyaset yasağı alan Fransız Siyasetçi Marine Le Pen’in Antalya’ya yerleşeceği iddia edildi.
CHP'nin Kadın Kolları MYK eski üyesi olan Bahar Önal'ın, 6 Nisan Pazar günü yapılacağı açıklanan CHP Olağanüstü Kurultay kararının iptal edilmesi için dava açtığı ortaya çıktı. Önal’ın açtığı davanın reddedildiği belirlendi.
Antalya Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, İsrail'den havalandıktan sonra Antalya Havalimanı'na acil iniş yapan Polonya'ya ait yolcu uçağındaki 180 kişinin, yardım için gönderilen üçüncü uçakla tahliye edildiğini söyledi.
Antalya'nın Serik ilçesi açıklarında nesli tükenmek üzere olan Caretta Carettalar balıkçıların deniz yolculuğuna eşlik etti. Yürekleri ısıtan o görüntüler cep telefonu ile kaydedildi.
AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törende partililer ve vatandaşlar bayramlaşırken çiçek takdiminde bulunuldu.
Alanya'da Ramazan Bayramı resmi bayramlaşma töreni Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'in ev sahipliğinde gerçekleşti.
2024 yılına ilişkin kira geliri beyannamelerinin kolaylıkla verilebilmesi için Antalya Defterdarlığı, kentteki üç büyük AVM’de stant açtı. Büyük ilgi gören uygulama kapsamında, mükelleflerin beyannamelerini 2 Nisan’a kadar teslim etmeleri gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca hesaplanan gelir vergisinin ilk taksiti ve damga vergisinin de aynı tarihe kadar ödenmesi gerekiyor.
Antalya'da Ramazan ayı öncesi örnek bir dayanışma yaşandı. Hayırseverler, Osmanlı'dan miras Zimem Defteri geleneğini yaşatarak kentteki bazı bakkal ve marketlerde bulunan yaklaşık 1 milyon liralık veresiye borcunu sessizce kapattı. Borçların kapatıldığı marketler arasında yer alan iki esnaf, hem borçlular hem de esnaf için büyük bir rahatlama sağlandığını söyledi.
Antalya'da üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü gençler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tarihi “düğmeli ev”de yalnız yaşayan 70 yaşındaki kadının evini temizledi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz