YENİ AKREP GHACHA

Yepyeni bir hücum hattıyla sezona başlamayı planlayan Antalyaspor, son rötuşlarını yapıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Haji Wright'ın ardından Cezayirli Houssam-Eddine Ghacha'nın transferini de bitirdi.

Yeni sezonda güçlü bir hücum hattı oluşturmayı hedefleyen Antalyaspor, son hamlelerini de yapıyor. Kadroda bulunan Gökdeniz Bayrakdar'ın yanına geçtiğimiz sezon kiralık olarak Anderlecht formasını giyen Paul Mukairu'yu geri çağıran Akrep, Haji Wright'ın ardından Cezayirli Houssam-Eddine Ghacha'nın transferini de bitirdi. Haji Wright ile Houssam-Eddine Ghacha resmen anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından bu transferleri duyuracak. Haji Wright'ın Türkiye'ye geldiği öğrenilirken, Ghacha'nın ise birkaç güne kadar Antalya'da olması bekleniyor.

CEZAYİR EKİBİ RESMEN AÇIKLADI

Kırmızı-Beyazlı kulüpten Ghacha'nın transferiyle ilgili olarak bir açıklama gelmezken, golcü futbolcunun formasını giydiği ES Sétif takımının Başkanı Kamel Lafi, anlaşmayı doğruladı. Ghacha'nın sözleşmesini tamamladığını ve kendilerinin önerdiği yeni anlaşmaya imza atmadığını belirten Lafi, "Bizde kalmasını isterdik ama kendisi bunu kabul etmedi. Antalyaspor ile anlaşma sağladı. 3 yıllık sözleşmeye imzasını atacak" sözlerine yer verdi.

26 MAÇTA 10 GOL ATTI

Sağ kanatta görev alan 25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 26 maçta 10 gol ve 11 asist yaparak skora yaptığı katkıyla dikkat çekmişti. Başarılı futbolcu, bugüne kadar 1 kez de Cezayir Milli Takım formasını sırtına geçirdi.

✓  Haji Wright

✓  Houssam-Eddine Ghacha

✓  Paul Mukairu

✓  Gökdeniz Bayrakdar