2020'YE AKREP DAMGASI!

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren tırmanışa geçen Antalyaspor, 2020 yılına damgasını vurdu. Yakaladığı çıkışı bu sezon da sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, son 19 karşılaşmada sadece 1 yenilgi aldı.

Geçen sezonun son 17 haftada 31 puanla 4.sırada yer alan Antalyaspor, bu sezon ilk üç haftada 7 puan aldı ve 38 puanla 2020 yılında oynanan 20 haftanın en başarılı takımı oldu. Antalyaspor'u 37 puanla Trabzonspor, 36'şar puanlı Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray takip etti. Alanyaspor da 35 puanla sıralamada yer buldu.

AKREP'İN GÖZÜ YENİ REKORDA

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Yeni Malatyaspor ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak Antalyaspor gözünü yeni bir rekora dikti. 2020'de ligde oynadığı 9 deplasman karşılaşmasını kaybetmeyen Akrep, bu seriyi Malatya'da da sürdürerek, dış sahadaki yenilmezlik serisini 10 maça çıkarıp kulüp rekorunu geliştirmeyi istiyor.

EN İYİ BAŞLANGIÇ

Süper Lig'de ilk üç haftayı maç kaybetmeden geçiren Antalyaspor,  Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde ilk 3 haftada 7 puana ulaşarak bir başka rekorun daha sahibi oldu. Kırmızı-Beyazlılar, topladığı 7 puanla kulüp tarihinde Süper Lig'deki en iyi sezon başlangıcına imza attı. Yeni Malatayaspor karşısında en iyi başlangıç rekorunu da geliştirmeyi hedefleyen Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle Doğukan Sinik, Serdar Gürler ile Drole, Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

HABER MERKEZİ