YAZ TATİLİNDE STRES ATIYORLAR

“Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış?” sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Yaz aylarının tadını çıkaran ünlüler stres atmaya devam ediyor.

‘GENÇLİK ENERJİMİ TÜKETTİM’

Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı’nda bir sağlık kliniğinden çıkıyordu. Tansiyon sıkıntısı yaşayan 21 yaşındaki şarkıcı, “Gençlik enerjisini fazlasıyla tükettiğim için hastalandım. Ama kontrollerim temiz çıktı. Beni yaşlı sanacaklar, rezillik vallahi” dedi.

ÜNLÜLER GEÇIDI

Cemiyet, magazin ve iş dünyasının ünlü isimleri önceki gün “Quality Ödül Töreni”nde buluştu. Yıldızlar geçidine sahne olan törenin sunuculuğunu Ivana Sert ve Gökay Kalaycıoğlu yaptı. Gecede 3 kategoride toplam 35 ödül verildi. Sinemaya Hizmet Ödülü’nü Hülya Koçyiğit, Onur Ödülü’nü Izzet Yıldızhan ve Gülenay Kalkan, En Quality Kadın Oyuncu Ödülü’nü Alina Boz aldı. En Quality Erkek Oyuncu Ödülü ise Burak Özçivit’in oldu. Gecede Kuruluş Osman, Coşkun Sabah ve Ece Seçkin de ödülle döndü.

‘AŞKIN TARİFİ’NE YURTDIŞINDA BÜYÜK İLGİ

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi ‘Aşkın Tarifi’nin fragmanı ve tanıtımları şimdiden yurtdışında da büyük ses getirdi. Yabancı hayranlar hem dizi, hem de oyuncuların sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu. Özellikle Ispanya, Rusya ve Ortadoğu’da dizinin heyecanla beklendiği ve başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün çok uyumlu oldukları konuşuldu. Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş’un oturduğu ‘Aşkın Tarifi’ 7 Haziran Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor.

YEMEKLER DAMATTAN

Hasan- Meral Kosif’in kızı Hilal Kosif, İspanyol Valencia Kulübü’nün yöneticilerinden Javier Piles ile 2014’te nikah masasına oturmuştu. Mutfakta çok başarılı olan İspanyol damat önceki gün yine hamaratlığını gösterdi. Bir tepsi paella yapıp ailesine ve yakın dostarına ziyafet çekti.

YÜZÜKLERİ ANNEANNESİ TAKTI

Demet Sabancı Çetindoğan ile Cengiz Çetindoğan’ın çocuklarından Pırıl Çetindoğan gözlerden ırak aşk yaşadığı Gökhan Kokuludağ ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan önceki akşam aile arasında gerçekleşti. Genç çiftin yüzüklerini Pırıl Çetindoğan’ın anneannesi Özcan Sabancı taktı. Nikah kısmetse eylülde.

FORMUNUN SIRRINI ANLATTI

Aslıhan Doğan Turan Ekim 2019’da Hamza Arda’yı, 2020 yazında da Asil Aslan’ı dünyaya getirmişti. Her iki hamileliğinde sadece yedişer kilo almış, birçok hemcinsini kıskandırmıştı. Yediğine içtiğine çok dikkat ettiğini söyleyen Aslıhan Doğan Turan, YouTube’daki kanalında “Her sabah hiç sıkılmadan tereyağlı, peynirli yumurta yerim. Günde iki öğün beslenirim. Akşam yemeğimi 17.30-18.00’den sonrasına bırakmam. Gece yatmadan önce çok acıkırsam yoğurtla idare ederim. Çayla, kahveyle, tatlıyla ve kuruyemişle hiç aram yok” dedi. Aslıhan Doğan Turan fırsat buldukça yoga ve pilates yaptığını da söyledi.

GÖZLER ÜZERİNDE

Sezonu Antalya’da açan Melisa Döngel yaklaşık 15 gün süren tatilin ardından yeni dizisi ‘Aşk Mantık İntikam’ın çekimleri için İstanbul’a döndü. Genç oyuncu önceki gün Vadistanbul’da arkadaşları ile buluştu. Giyim tarzı ile tüm dikkatleri üzerinde topladı.

HABER MERKEZİ