YAZ TATİLİNDE KEYİFLER YERİNDE

Yaz aylarının kavurucu sıcağında tatillerine devam eden ünlüler, yoğun iş temposunun ardından stres atmaya devam ediyor. Haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz

FOTOŞOP DEĞİL ALINTERİ

22 kilo verip 54’e düşen Deniz Seki sezonun ilk bikinili pozunu evinde verdi. Şarkıcı “An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım” dedi. Fotoğraftaki fotoşop iddiaları içinse “Fotoşop diyip duruyorlar. Ne kadar zayıfladığımı tüm arkadaşlarım gördü. Ben dünyanın en güzel kadınıyım diye bir iddiam yok. Beğenmezler olur biter. Ben 51 yaşındayım. Kötü enerjilerini onlara yollayıp hepsini sevgiyle kucaklıyorum” diye konuştu.

'ANNELİK BENİ ÇOK DEĞİŞTİRDİ'

Selma Çilek Çiftçi, Ocak 2020’de dünyaya gelen oğlu Satvet ile Alem dergisine röportaj verdi. “Anne olunca bambaşka bir insana dönüştüm. Hayata bakış açım, düşünce tarzım değişti. İnanılmaz olgunlaştım. Satvet bariz şekilde babasına düşkün. Gün içinde sürekli Sinan’a hasret giderir gibi sarılıyor. Bu durum beni hem mutlu ediyor, hem kıskandırıyor” dedi.

GÜL HASADI IÇIN ISPARTA’YA

İş kadını Ruken Mızraklı, annesi İsmet Alpagut ve yakın arkadaşı, Geleceğimizin Çocukları Vakfı Başkanı Müge Çelebistan ile Isparta’ya çıkarma yaptı. Gül hasadına katıldı, gül banyosu yaptı. Fırsattan istifade Eğirdir’deki Aya Stefanos Kilisesi, antik kent Sagalossos ve Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nü de gezdi.

AİLEYE GİRDİ

Ebru Şahin ile NBA’de oynayan Cedi Osman’ın aşkı Temmuz 2020’de ortaya çıkmıştı. İki hafta önce Maldivler’de tatil yapan sevgililer şimdi Çeşme’de. Ebru Şahin bir süredir Cedi Osman’ın annesi Binela Osman ile Instagram’da takipleşiyordu. Dün aileye girdi. Sevgilisinin hem annesi, hem de babası Sermet Osman ile tanıştı. Yanlarında eski basketbolcu Mehmet Okur da vardı.

ÜNLÜ MODELE TÜRK TAKISI

Dünyaca ünlü model-oyuncu Heidi Klum’un 1 Haziran doğum günüydü. Eşi Tom Kaulitz, Heidi’ye kutlama esnasında Ece Şirin’in sahibi olduğu mücevher markası Bee Goddess’in yeni koleksiyonundan Venüs Star yüzüğü hediye etti. Yıldız isim sevincini yüzüğünü Instagram’da paylaşarak gösterdi.

YALIDA HAVUZ KEYFİ

Derin Mermerci henüz tatil sezonunu açmadı. Ama annesi ve 2019’da boşandığı Cem Aydın’dan olan kızları ile yaşadığı Vaniköy’deki Kazasker Necmettin Efedi Yalısı’nın bahçesindeki havuzu devreye soktu. Dün ikizleri Mila ve Lal, arkadaşları ile sabahtan akşama kadar havuz keyfi yaptı. Bu arada Ender Mermerci 4 ay önce gittiği Amerika’dan Türkiye’ye döndü.

HABER MERKEZİ