YAZ TATİLİNİN SON DEMLERİ

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

BENJAMİN TAM BAYRAM YAPTI

İş insanı Allan Hakko ile Kanal D’deki ‘Arka Sokaklar’ın ‘Bahar’ı Merve Oflaz’ın 2020 yazında başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönümüştü. Sevgililer önceki gün Çeşme Dalyan’daki The Beach of Momo’daydı. Yanlarında Allan Hakko’nun eski eşi Azer Polat’tan olan oğlu Benjamin de vardı. Birlikte denize girdiler. Merve ablası ile çok iyi anlaşan 9 yaşındaki Benjamin tam bayram yaptı. Babası Allan Hakko’nun omuzlarına defalarca çıkıp kâh balıklama, kâh ters takla suya atladı. Merve Oflaz ile şakalaşıp yüzdü. Üçü bir arada saatlerce eğlendi.

'10 KERE ÖLÜMDEN DÖNDÜM'

Hande Yener bayramın ilk günü Kıbrıs’ta bir otelde sahneye çıktı. Bir yıl önce yakalandığı meme kanserini atlatan popçu konser öncesi şunları söyledi: “Hayranlarımın destek mesajları beni ağlattı.” Silahlı rehin alma olayına değinen Hande Yener “O bir şey değil ki, ben az 10 kere ölümden döndüm” dedi.

BİRİCİK KOÇ

Mazhar Alanson’un eşi, cemiyetin en havalı ve en tarz kadını Biricik Suden, Uluslararası Yeni Pazar Üniversitesi ve Freud Universitat Sürekli Eğitim Merkezi’nin açtığı yüz ellişer saatlik beslenme, yaşam ve motivasyon koçluğu kurslarına katıldı. Eğitimini başarıyla bitirip 3 adet koçluk sertifikası aldı.

HERKES BODRUM'A ONLAR İTALYA'YA

Dila Tarkan ile iki yıldır birlikte olduğu Dağhan Doğruer, Maldivler ve Miami gezisinden sonra rotalarını Ege sahillerine çevirmişti. Herkes, Kurban Bayramı’nda Bodrum’a akın ederken sevgililer, İtalya’ya uçtu. Liguria bölgesine ait Cinque Terre kıyısındaki beş köyün sonuncusu olan Monterossso’da tatil yapıyorlar.

'KIZIM BENİM GÜNEŞİM'

Alara Koçibey, Miami’den döndükten sonra soluğu Fethiye’de almıştı. Kurban Bayramı’nı geçirmek için de Ayvalık’ı tercih etti. Kızı Paris Uzan, ortakları Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük ile birlikte tatil yapıyor. Önceki gün tekne ile koyları dolaştılar. Alara Koçibey artık 18 yaşında bir genç kız olan Paris için “Hayatımın en güzel anlarını yaşattı. O benim güneşim ve en yakın arkadaşım” dedi.

PLAJDA BİLE ŞIK

Feryal Gülman bir süre önce sezonu Bodrum’da açmıştı. Bayramın ikinci gününde Antalya Side’ye geçti. Önceki gün yakın arkadaşı Neşe Gönül ile kumsalda yürüyüşe çıktı. Güneşle arası iyi olmayan Feryal Gülman’ın üzerinde şık bir elbise vardı.

KİM DER 5 ÇOCUK ANNESİ?

Ayşe Kucuroğlu bayramı Bodrum’da geçirdi. 45 yaşındaki sosyetik güzel plajda görenleri şaşırttı. Beş çocuk annesi olmasına rağmen formu yerindeydi. İşin sırrı şu; sabahları salata ve kayısı yiyor. Günde 1.5 litre su içiyor. Saat 21.00’den sonra ağzına lokma koymuyor ve bol bol yürüyüş yapıyor.

HABER MERKEZİ