YAYLADA MAHSUR KALAN 8 KİŞİ 5 SAATTE KURTARILDI

Antalya'da Toros Dağlarının kuzey yamaçlarında 1702 metre rakımda bulunan Sülek Yaylası’nda mahsur kalan 8 kişi, Belediye ekiplerince 5 saat sonra kurtarıldı.

Antalya'da Toros Dağları’nın kuzey yamaçlarında 1702 metre rakımda bulunan Sülek Yaylası’nda mahsur kalan 4’ü çocuk 8 kişi Akseki Belediyesini arayarak yardım istedi. Ekiplerin 5 saat süren çalışmasından sonra karlı kapalı yollar açılarak mahsur kalan vatandaşlara ulaşıldı. Bahçelerini ekmek için giden ve mahsur kalan İsa Külahlı “Yaylamızda evimiz vardı bahçemizi ekmeye gitmiştik. Perşembe günü akşam yaylaya çıkınca 3 gün kar yağdı Akseki Belediyemizi aradık, İbrahim Özkan Belediye Başkanımız sağ olsun yardımcı oldu bize. Yolumuzu açtı.Allah razı olsun devletimizden,Allah razı olsun İbrahim Özkan Belediye Başkanımızdan. Bizi Alacabel’e kadar arabamızla çektiler sağ olsunlar. Gereken yardımları yaptıkları için sağ olsun var olsunlar. Sağ olsun devletimiz ”dedi.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan söz konusu can kurtarmaksa mesafelerin önemi olmaz diyerek her zaman ulaşılabilir bir belediye olduklarını belirtti.

HABER MERKEZİ