YAYINCILIĞIN LİDER HABER KANALI

Lider Medya çatısı altında kurulan ve Antalya’nın Televizyonu mottosu ile yola çıkan Lider Haber TV, dijital çağın gereksinimleri doğrultusunda gündeme dair en güncel ve son dakika haberleri ile çarpıcı programları seyircisinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Başarılı kadrosu ile Antalya ve bölgedeki eksiği gidermek için yola çıkan Lider Haber, ilkeli ve etkin yayıncılığın gereksinimleri doğrultusunda büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Son teknoloji ekipmanlar ile yayıncılığın öncü markası haline gelen Lider Haber, haber esaslı yayın akışı ile bütün kitlelere canlı olarak hitap ediyor.

Sadece Akdeniz Bölgesi değil, Avrupa dahil olmak üzere her geçen gün izleyici kitlesini arttıran Lider Haber, özellikle yurt dışında büyük yankı yaratıyor. Lider Haber, tüm yayıncılık platformlarından 7/24, Lider Haber sosyal medya hesapları üzerinden ve “liderhaber.com.tr” internet sitesi üzerinden canlı yayınla izleyici karşısına çıkıyor. Başarılı ve zengin içeriği ile hafta içi ve hafta sonu programlarının yayınlandığı Lider Haber’de, kesintisiz yayın akışı 7’den 70 herkese hitap ediyor.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirerek, etkin, objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle kurulan Lider Medya çatısı altındaki; Lider Gazete, Lider Haber TV, Lider Web Haber, Lider Bursa ve Lider Radyo her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor.

Antalya ve bölgenin nabzını tutarak, sosyal devlet çizgisinden ödün vermeden objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle 15 Temmuz 2020 tarihinde Lider Gazete ile yayın hayatına başlayan Lider Medya, hızla büyüyerek Lider Haber TV, Lider Web Haber ve Lider Radyo ile birlikte 22 Temmuz 2021 tarihinde açılışını gerçekleştirdi.  5 Mayıs 2022’de yayım hayatına başlayan Lider Bursa Gazetesi ile Marmara bölgesinin de gündemine yön veren Lider Medya, imtiyaz sahibi olan Ender Alkoçlar, Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, genç ve dinamik ekibiyle başarıdan başarıya koşarak ses getirmeye devam ediyor.

Lider Medya, gizli kapılar ardında yapılan ittifaklara, özel ajandalara, kirli pazarlıklara sessiz kalmayarak, milliyetçi, muhafazakar, demokrat, sosyal devlet çizgisinden ödün vermeden objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle yoluna devam ediyor. Son teknoloji ekipmanlar ile yayıncılığın öncü markası haline gelmeyi amaçlayan Lider Haber, haber esaslı yayın akışı ile tüm kitlelere ulaşıyor. Antalya ve ilçe yerel yönetimleri tarafından yapılan ve yapılmayan hizmetleri halka duyuran Lider Gazete, bölge de 1’nci sırada yer alıyor. Lider Web Haber, bölgede en çok takip edilen haber sitesi olarak aldığı “lidergazete.com” internet sitesinde son dakika haberleri ve çarpıcı içerikleri anlık olarak okurlarına ulaştırıyor. Marmara bölgesinde dikkat çekici haberlere imza atan Lider Bursa, gündeme yön veren haberleri okuyucularıyla buluşturuyor. Gündemin nabzını tutan Lider Bursa Gazetesi dünyada ve Türkiye’de öne çıkan gelişmeleri “liderbursa.com”  adresi üzerinden okuyuculara sunuyor.

LİDER GAZETE 2 YAŞINDA!

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için 15 Temmuz 2020 tarihinde yola çıkan Lider Gazete, Antalya’nın 19 ilçesinde gündemin nabzını tutarak ve gündemi belirleyerek okurlarıyla buluşuyor.

İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucularıyla buluşturan Lider Gazete, her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor. İlkeli haber anlayışıyla Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar liderliğinde genç, dinamik ve deneyimli kadrosuyla yayım hayatına devam eden Lider Gazete, Antalyalılardan aldığı destekle gücüne güç katıyor.

19 İLÇE LİDER OKUYOR

Doğru, ilkeli ve etkin gazetecilik anlayışı ile çıktığı bu yolda kurulduğu günden bu yana geçen 2 yılda büyük bir aşama kat ederek Antalya ve ilçelerinde hatta Akdeniz Bölgesi’nde en çok takip edilen medya kuruluşu oldu. Yaptığı haberlerle kamuoyuna yön vermeye devam eden ve sayfalarının tamamı renkli çıkan tek şehir gazetesi olan Lider Gazete, Antalya’nın Akseki, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Kumluca, Korkuteli, Manavgat, Muratpaşa, Serik, Demre, Elmalı, İbradı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Finike, Kaş ve Kemer ilçelerinde okuyucuyla buluşuyor.

LİDER WEB HABER

Dijital dünyaya ayak uyduran ve hedef kitlesini genişleten Lider Gazete, sınır ve rakip tanımadan Antalyalılardan aldığı güçle yayın hayatına devam ediyor. Lider Medya bünyesindeki Lider Web Haber, bölgede en çok takip edilen haber sitesi olarak ve dijital yayıncılığın simgesi haline geldi. Antalya’da ve bölgede 1’inci sırada yer alan Lider Web Haber, “lidergazete.com”da son dakika haberleri ve çarpıcı içerikleri anlık olarak okurlarına ulaştırıyor.

LİDER BURSA GAZETESİ

Lider Medya çatısı altındaki Lider Gazete, Lider Haber TV, Lider Web Haber’in ardından 5 Mayıs 2022’de yayım hayatına başlayan Lider Bursa Gazetesi ve “liderbursa.com” Marmara Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirdi. Tarafsız, ilkeli ve etkin habercilik ilkesiyle kısa sürede Bursa’nın en güçlü şehir medyası haline gelen Lider Bursa, gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Lider Bursa genç ve dinamik kadro planlamasının yanı sıra ses getiren haberleriyle Bursa gündemine yön veriyor.