YAYINCILIĞIN LİDER HABER’İ

Lider Medya çatısı altında kurulan ve Antalya’nın Televizyonu mottosu ile yola çıkan Lider Haber, dijital çağın gereksinimleri doğrultusunda gündeme dair en güncel ve son dakika haberleri ile çarpıcı programları seyircisinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Başarılı kadrosu ile Antalya ve bölgedeki eksiği gidermek için yola çıkan Lider Haber, ilkeli ve etkin yayıncılığın gereksinimleri doğrultusunda büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Son teknoloji ekipmanlar ile yayıncılığın öncü markası haline gelen Lider Haber, haber esaslı yayın akışı ile bütün kitlelere canlı olarak hitap ediyor.

Sadece Akdeniz Bölgesi değil, Avrupa dahil olmak üzere her geçen gün izleyici kitlesini arttıran Lider Haber, özellikle yurt dışında büyük yankı yaratıyor. Lider Haber, tüm yayıncılık platformlarından 7/24, Lider Haber sosyal medya hesapları üzerinden ve liderhaber.com.tr internet sitesi üzerinden canlı yayınla izleyici karşısına çıkıyor. Başarılı ve zengin içeriği ile hafta içi ve hafta sonu programlarının yayınlandığı Lider Haber’de, kesintisiz yayın akışı 7’den 70 herkese hitap ediyor.