15 YAŞINDAKİ GENÇ DENİZDE KAYBOLDU

Antalya’da ablasıyla birlikte denize girmek için Evrenseki’de bulunan halk plajına gelen 15 yaşındaki Barış Alagöz denizde kayboldu.

Antalya’nın Manavgat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Evrenseki Mahallesi’ndeki halk plajına gelen 15 yaşındaki Barış Alagöz denizde kayboldu. Edinilen bilgiye göre, gece boyunca Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, jandarma ve vatandaşlar tarafından yapılan aramalarda sonuç alınamadı.

IMKB Ticaret Meslek Lisesi 10. Sınıf öğrencisi olan Barış Alagöz ün bulunabilmesi için Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçlar, botları ve helikopter arama çalışmasını sürdürüyor.

Barış Alagöz’ün son olarak de ize girerken ablasına fotoğraf çektirdiği öğrenildi.

'AKŞAMDAN SABAHA ARIYORUZ, BİR GELİŞME YOK'

Kayıp Barış Alagöz'ü arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Timi (DEGAK) de destek verdi. Barış Alagöz'ün ailesi ve yakınları arama çalışmalarını kıyıdan takip etti. Bölgede dün akşam poyrazın etkili olması nedeniyle Barış Alagöz'ün açığa sürüklenmiş olma ihtimali de göz önünde bulunduruldu. Çalışmalar bu yönde hem su yüzeyinden hem de su altından sürdürülürken, hava kararana kadar aramaların devam edeceği, herhangi bir sonuç elde edilememesi halinde ise çalışmaların, yarın sabah erken saatte yeniden başlayacağı belirtildi.

HABER MERKEZİ - DHA