Yasin Kol düdük çalacak

Süper Lig’de geride kalan 9 haftada beklentilerin uzağında kalan Antalya ekipleri Antalyaspor ile Alanyaspor, hafta sonunda karşı karşıya gelecek.

Düşme hattının çevresinde yer alan iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, zorlu karşılaşmaya Yasin Kol’u atadı. Mücadelede yardımcı hakemlik görevlerini ise Mehmet Kısal ve Hüseyin Aylak üstlenecek.

ANTALYASPOR KAYBETMEDİ

Sonucu merakla beklenen karşılaşma öncesinde Antalyaspor’un Yasin Kol’un yönettiği karşılaşmaların hiçbirinden yenilgi almadı. Bugüne kadar Yasin Kol yönetiminde 9 maça çıkan Akrep, 4 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon aldığı 2 galibiyetin birini de Yasin Kol yönetiminde elde etti. Yasin Kol, 5’inci haftada oynanan Adana Demirspor mücadelesinde görev alırken, Antalyaspor o karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

ALANYASPOR’DA TEK YENİLGİ

Yasin Kol yönetiminde 5 maça çıkan Alanyaspor ise tek yenilgi aldı. 3 galibiyet ve 1 beraberlik gören Turuncu-Yeşilliler, sadece geçen sezon İstanbul’da oynanan Kasımpaşa maçından puan çıkaramadı.