EMNİYETİ HAREKETE GEÇİREN GÖRÜNTÜLER ESKİ ÇIKTI

Antalya’da bir diskoda aylar önce çekilen eğlence görüntüleri sosyal medyada yeni gibi paylaşılınca emniyet düğmeye bastı. Adrese denetim düzenleyen polis ekipleri, diskonun uzun zamandır kapalı ve tadilatta olduğunu tespit etti. İşletme sahibi Önder Yaşar, asılsız paylaşıma yönelik haklarını hukuki yollarla arayacağını dile getirdi.

Muratpaşa ilçesi sınırları içindeki bir diskoda daha önce çekilen eğlence görüntüleri sosyal medyada yeni gibi paylaşılınca emniyet düğmeye bastı. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı ve 3 günlük kısıtlama kapsamında eğlence düzenlenmiş gibi paylaşılan görüntüler sonrasında diskoya denetim düzenleyen polis ekipleri, mekanın kapalı olduğunu tespit etti.

MEKAN TADİLATTA

İşletme sahibi Önder Yaşar, asılsız paylaşım yapanlar hakkında yasal süreç başlatacaklarını belirtti. Yaşar, “Sosyal medyadan bir arkadaş hava atmak için görüntüleri paylaşmış. Aynı durum daha önce de başımıza gelmişti. Biz o zaman da işletmemizin kapalı olduğunu ve haberin asılsız olduğunu kanıtlamıştık. Emniyet mensupları bugün gelip denetim yaptı. Polisler, mobese kameralarından işletmenin kapalı olduğunu teyit etti. Mekanımız uzun zamandır kapalı. Ramazan ayından önce pandemi kuralları kapsamında açıktık. Görüntüler de o zamanlar çekilmiş. Zaten şu anda işletme tadilatta. Yasal olarak başvuru yapıp hakkımızı arayacağız” diye konuştu.