YASAKLAR GELDİ MEKANLAR BOŞALDI

Tüm dünya da ve ülkemizde yaşanan pandemi ve vaka sayılarındaki ciddi artış ile mekanlara gelen yasaklar sonrasında parklar dolup taşmaya başladı

Restoranların sadece gel-al veya paket servis olarak hizmet verdiği şu günlerde Eski Lara yolu üzerinde bulunan kafe ve restoranların karşısındaki park alanları yeni oturma ve buluşma noktaları oldu. Akşam saatlerinde yer bulmanın neredeyse imkansız hale geldiği parklara gelen Antalyalılar, yanlarında getirdikleri masa ve sandalyeler ile kendilerine açık hava restoranı ve kafesi yaratıyor.

 RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Yaşanan pandemi ile birlikte gelen vaka sayısındaki hızlı artış sonrasında gelen yasaklar ile birlikte gel al ve paket servise başlayan restoran sahipleri, işlerde yüzde 30’luk bir düşüş olduğunu söylüyor. Buna rağmen açık alanlarda sosyal mesafe kurallarına uyarak kendi restoran ve cafelerini yaratan Antalya halkı, kapalı mekanlara girmektense bu süreci bu şekilde değerlendirmekten oldukça memnun. Geçtiğimiz hafta, güzel havayı da fırsat bilenler yanlarında getirdikleri piknik masaları ve kamp sandalyeleri ile park alanlarında renkli görüntüler oluşturdu.

HABER MERKEZİ