YASAK AŞK SKANDALLARI (2)

Antalya’da, son günlerde siyasette yasak aşk skandallarına bir yenisi daha eklendi…

Belediye başkanının şoförünün eşiyle yaşadığı aşk skandalı, evli ve çocuklu başkan ile genel merkezde görevli kadının arasında yaşanan aşk skandalı kulaktan kulağa yayılmaya başlamışken, şimdide evli belediye başkan yardımcısının, bir üst düzey yönetici ile belediyeye ait konakta uygunsuz durumda basılması konuşuluyor.

Dünkü yazımda siyasetin son günlerde yaşanan yasak aşk skandalları ile ısınmaya başladığını anlatmıştım. Kısaca hatırlayacak olursak, ilki bir belediye başkanının kendi şoförünün eşiyle yaşadığı aşk skandalını günlerce konuşulmuştu.

Elmalı’daki aşk skandalı henüz soğumamışken bu kez de evli ve çocuklu başkan ile genel merkezde görevli kadının arasında yaşanan aşk skandalı patlak vermişti.

Kendi partilileri tarafından da kulaktan kulağa yayılan aşk skandalında başkanlık koltuğuna oturarak, eski başkanı deviren çiçeği burnunda başkan, sevgilisini Ankara’da milletvekiline hazırlamaya başlamış.

Yine kulaktan kulağa yayılan başka bir aşk skandalında ise bir başkan kendinden ayrılmak isteyen sevgilisini aracıyla çarptı. Ağır yaralanan genç kızın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Geçtiğimiz yılda bir başkanın cinsel amaçlı alıkoyma suçundan yargılandığı ve ceza aldığı ortaya çıkmıştı.

TURİSTİK İLÇE BUNU KONUŞUYOR

Yine dünkü yazımda Antalya siyasetinde aşk skandalları bitmek bilmeyecek demiştim. 2014 yılında turistik ilçeye partisi tarafından gönderilen ve kısa sürede “başkan yardımcılığı”na kadar yükselen kişi bölgeye hemen ayak uydurmuş.

Koltuğun verdiği güçle de turistik ilçede çok sayıda uygunsuz olaylara karışmaya başlamış. 2 çocuk babası evli çapkın başkan yardımcısı görev yaptığı yerdeki bir üst düzey yönetici kadın ile belediyeye ait konakta basılmış.

Olayın patlak vermesinin arınan başkan yardımcısı ve birlikte basıldığı kadın görevden uzaklaştırıldı.

Turistik ilçe ise, uzun zamandır bu konuyu konuşuyor.