YARIM KALAN HİKAYE

Alanyaspor Yönetimi inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ama iyi de puan toplayan, ligin önemli taşları İstanbul takımlarının hepsini yenmiş, Türkiye Kupası'nda da 5-0'lık net bir skorla tur atlamışken teknik direktörünü gönderecek desek kimse inanmazdı. Süper Lig'e çıktığından beri yönetimi devamlı takdir toplayan, hep doğru hamleler yaparak üstüne koya koya gidip ligin iyi takımlarından birisini yaratan Başkan ve ekibi neden böyle bir hamle yaptı?

Sosyal medyada bin bir türlü yorum gördük. Transferde anlaşamadılar. Bülent Hoca, Başkanı dinlemedi falan filan... Bunların hepsi boş laflar sevgili okurlar. Bu gidişin tek bir sebebi var o da kötü futbol. Alanyaspor kazansa da kaybetse de asla güzel bir oyun oynamadı. Alışık olduğumuz topa sahip olan, maça hükmeden ve gollü, keyifli maçlar çıkaran takım, sıradan bir Anadolu takımına dönüşmüştü. Oyun iyi olsa, umut verse herşeye rağmen hoca kalırdı. O yüzden diğer tüm nedenler bahaneler boş yere edilen laflar.

Şimdi Farioli ile geçen yıl sevdiğimiz Alanyaspor'u tekrar izler miyiz göreceğiz. Topa sahip olacağımız, bol bol pas yapacağımız ve savunmamızın az gol yiyeceği bir takım yaratılacağı kesin. Tabi transferlerde önemli.

Efecan ve Tayfur için Trabzonspor haberleri iyiden iyiye gündemde. Papis Cisse'nin de tekrar takıma dönme ihtimali yüksek. Net bir golcü, Borja'nın yokluğunu aratmayacak bir sol bek ve en az bir kanat bir de orta saha takımın elzem eksikleri. Tabi bunların gelmesi için önce eldekilerin gitmesi gerekiyor. Biz yinede yeniden yönetime güvenelim. Nasıl olsa düşmeyiz yerine daha  nerelere kadar çıkarız düşüncesinde olalım, başarı yine kendiliğinden gelecektir. Farioli ile yarım kalan hikayenin devamının da güzel olması dileğiyle.