YARDIM MELEKLERİ İŞ BAŞINDA

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi'nde kollar ihtiyaç sahibi aileler için sıvandı, 100'den fazla aileye adrese teslim gıda yardımı yapıldı.

TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Koca'nın başkanlığında yönetim kurulu ve üyeler, pandemi sürecinden normalleşmeye geçilmesiyle birlikte burs verdikleri üniversite öğrencilerinin harçlıklarının düzenli ödenebilmesi için yeniden hareketlendi, dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler de unutulmadı.

Dernek yönetici ve üyeleri, bir kısmını hayırseverlerin katkısıyla satın aldıkları içerisinde sıvı yağ, çay, şeker, bulgur, pirinç, mercimek, şehriye, makarna ve yumurta gibi birçok kuru ve sıvı gıda maddesinin bulunduğu paketler hazırladı, kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim etti.

TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Koca, "Derneğimize kayıtlı 100'den fazla dar gelirli ailenin ev eşyası, giyim, evlenecek gençlerin gelinlik- damatlık kıyafet, çeşitli gıda maddesi ve çocukların okul ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösteriyoruz. Bu yıl da Ramazan Bayramı'nda mutfak ihtiyaçlarına katkıda bulunmak üzere gıda paketleri hazırlayıp destek olduk" dedi.

DHA