YANAŞMA PARTİCİLİK

Herhangi bir siyasi partinin kuruluş amacı; mevcut partilerden birisine yancılık yapmak, yama olmak değil, iktidar olmaktır.

Hele ki, vakti zamanında sana koltuk verenlerin, senin beceriksizliğini, basiretsizliğini görüp de o koltuktan kaldırınca, iktidar olamayacağını bile bile seni koltuktan kaldırandan intikam almak amacıyla, yıllardır kendine rakip gördüğün muhalefetin yanaşması olmak hiç değildir.

Son dört yılda kurulan; İyi, Deva, Gelecek partilerinin yanaşma olduklarını inkar edecek bir kişi var mı? Bunların yanaşma olma potansiyelinde oldukları anlaşıldığı için o koltuklardan kaldırıldıklarını anlamayan var mı ?

Peki, bu kişilerin derdinin; vatana ve millete hizmet etmek değil de, koltukta oturmak olduğunu göremeyen var mı?

Yazımı okuyan birçok arkadaşımın sorularıma ‘’yok’’ cevabı verse de, maalesef “var” arkadaşlar. Eğer olmasaydı; İYİ Parti yüzde sekiz civarında oy alır mıydı? Bir kişi dahi olsun; Deva, Gelecek partilerine katılır mıydı?

“Bir de o koltuk sevdalılarının, kendilerine koltuk verdiği için o partilere oy veren ve diğer seçmenlerden de oy isteyenlerde var.  Hani verilen koltuklarda öyle il, ilçe başkanlığı falanda değil.

Adama sen mahalle başkanısın demişler gelmiş benden partisine oy verip vermeyeceğimi soruyor. Neden senin partine oy vereyim diye soruyorum, aldığım cevap;

“Ben mahalle başkanıyım”, “sana da yönetimde bir yerler ayarlarız, mahallenin birisine başkan atarız’’ diyor. Vizyon bu kadar işte… Mahalle başkanı olunca, Türkiye’yi kendisinin yöneteceğini zannediyor.

Bırak senin koltuğunu, genel başkanının koltuğunun ederi nedir arkadaş?

Bırakın vizyonu; düne kadar Erdoğan’ı yere göğe sığdıramayanlar, koltuktan kaldırılınca sözüm ona ıvır zıvır bir parti kurup, Erdoğan’ın ezeli rakibi, HDPKK iş birlikçisi; CHP’ye yanaşmalık yapacaksınız.

BENİM OYUM KUTSALDIR

Dün ak dediğinize bu gün kara diyecek kadar ikiyüzlü olacaksınız, ben de size inanıp oy vereceğim öyle mi? Benim oyum kıymetlidir, kutsaldır. vatanıma, milletime kimin daha faydalı olduğunu, olacağını düşünüyorsam, kimi vizyon sahibi olarak görüyorsam, seçim zamanı gider o partiye ve liderine oyumu veririm. Riyakarlarla işim olmadı. Olamaz da...