YANAN EVİNİ GÖZYAŞIYLA İZLEDİ
Antalya'da, 3 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede yangın çıktı. 4 çocuğunu alıp evden çıkan Gurbet Güler, bir iş yerinin önünde yangının söndürülmesini izlerken gözyaşı döktü.

Antalya'da, 3 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede yangın çıktı. 4 çocuğunu alıp evden çıkan Gurbet Güler, bir iş yerinin önünde yangının söndürülmesini izlerken gözyaşı döktü.
Polis ve itfaiyeyi harekete geçiren yangın, saat 12.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 880. Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'nci katındaki dairede çıktı. Çocukları ile evde bulunan Gurbet Güler, duman çıktığını fark edince paniğe kapıldı ve evden çıktı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler kısa sürede evin odalarını sarmaya başladı. Hızla olay yerine gelen itfaiye, yangını 30 dakikada söndürdü. Üst katların da siyah dumanla kaplandığı yangında, daire kullanılamaz hele geldi. Çocukları ile bir iş yerinin önüne bekleyen Gurbet Güler, sürekli gözyaşı döktü. Gurbet Güler, komşuları tarafından sakinleştirilirken, polis ve itfaiye yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.
DHA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 7 günde 62 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 388 kişinin yaralandığını bildirdi.
Antalya’da meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan kavgada motosiklet sürücüsü araçta bulunan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.
Antalya’da, iki yıldır farklı suçlardan aranan firari hükümlü, saklandığı evdeki gizli tünelden kaçarken yakalandı.
Antalya’da çalıştığı 5 yıldızlı otelde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki gıda mühendisi hayatını kaybetti.
Manavgat’ta tüplü seyyar mısır arabasında çıkan yangın vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde karıştığı kaza sonrası kaçan alkollü sürücü 1 kilometre mesafede saklandığı tarlada jandarma ekiplerince yakalandı. Sürücüye 9 bin 268 TL para cezası uygulanırken ehliyetine 6 aylığına geçici olarak el konuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile cipin karıştığı kazada 9 kişi yaralandı.
Antalya Kaş’ta görevli bir imamın 80 yaşındaki zengin bir kadınla yaşadığı gizli ilişki iddiası ilçeyi şoke etti. İlişkinin yaşlı kadının taşınmazlarını satmaya başlamasıyla ortaya çıktı.
Antalya'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaralandı.
Antalya’da bir dairede çamaşır makinesinden çıkan yangın apartman sakinlerini sokağa döktü. Oldukça korktuğu gözlenen ev sahibi kadını komşuları teselli etti.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz