YANAL GELDİ KALE KAPANDI

Antalyaspor'da Tamer Tuna'nın ardından göreve gelen Ersun Yanal, takımın çehresini tamamen değiştirdi

İlk 8 haftada kalesinde 12 gol gören Antalyaspor, Yanal yönetiminde çıktığı 5 lig maçında 4 kez kalesinden top çıkardı. Yanal ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası maçları da dahil olmak üzere toplamda 7 maça çıkan Akrep, bunların 5'inde kalesini gole kapattı. Kupada Pendikspor ve Boluspor, Süper Lig'de ise Ankaragücü, Sivasspor ve Kayserispor'a geçit vermeyen Antalyaspor; Alanyaspor ile Erzurumspor'dan ise 2'şer gol yedi.

KAYBETMİYOR

Kırmızı-Beyazlıların, Ersun Yanal yönetiminde çıktığı son 6 maçtaki performansı da dikkat çekiyor. Üst üste Süper Lig'de 4, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maça çıkan Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor, rakiplerine boyun eğmezken, 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

YANAL OYUNDAN MEMNUN

Kayserispor galibiyetinin ardından konuşan Teknik Direktör Ersun Yanal, "İstediğimiz oyunu oynayarak sonuca gittik. Sayılmayan gol rakibi oldukça heyecanlandırdı. Coşturdu, umutlandırdı. O dakikadan sonra biz de yükseldik. Bu verilmeyen gol pozisyonlarını da rakibe vermemeliydik. Takımımın eleştirebileceğim tek yönü buydu. Oyuncularım istediğimi her şeyi sahada yaptılar” diye konuştu.

KORAY GEÇGEL