YANAL: FARKLI BİR ANTALYASPOR

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'u ağırlayan ve duraklama dakikalarında gelen golle rakibine 1 puan veren Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, eksik oyuncuların dönmesiyle daha iyi bir çizgi yakalayacaklarını söyledi.

 Bordo-Mavililere karşı 10 kişi kaldıktan sonra savunmayı ön plana aldıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, "İyi savunmalar yaptık. Ankaragücü maçından sonra daha iyi bir takım olmak ve işleri lehimize çevirmek istedik. 25 puana yükseldik. Şu anda 7 oyuncumuz yok. İstediklerimizi yapmaya ve oturtmaya çalışıyoruz. Deneyimli ve genç oyuncularımız var. Daha önümüzde çok maç var. Bu oyunu iyi oynayarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. İnişli-çıkışlı sorunlar yakalamadık. Kazanabileceğimiz dış saha maçları vardı, onları kazanabilirdik. Gün geçtikçe daha iyi oynayacağız. Eksikler de gelince farklı bir Antalyaspor izleyeceğiz” dedi.

POZİTİF OLACAK

Daha pozitif oyun anlayışını sahaya yansıtacaklarını belirten Yanal, "Planlı oyunlar oynayacağız. Geçen sezon ve bu sezonun başında oldukça problemler yaşadık. Covid-19 ve sakatlıklardan dolayı eksiklerini hissettiğimiz oyunlar oynadık. Oyuncularımız her geçen gün takım oyununda daha iyiler" diye konuştu. Trabzonspor maçını değerlendiren Yanal, futbolcularının oyun planına sadık, oyun disiplinine bağlı kaldığını belirterek, "Bu gerçekten mutluluk verici. Antalyaspor genç oyuncuları ile birlikte ikinci yarıda üst sıralara tırmanan bir takım olacaktır" ifadelerini kullandı.

 HABER MERKEZİ