YANAL'DAN KÖTÜ HABER

Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları başlarken, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın antrenmanlarda yer almaması kafa karıştırmıştı. Deneyimli teknik adamın rahatıszlık geçirdiği için çalışmalarda yer almadığı, bir süre daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.

Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz Cuma günü genç oyuncuların katılımıyla başladı. Serdar Gürler gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra kiralık gittikleri takımlardan dönen Paul Mukairu, Musah Mohammed, Harun Alpsoy da çalışmalara dahil olurken, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ilk 4 günde henüz sahaya inmemiş olması kafa karıştırmıştı. Deneyimli teknik adamın, ağır bir grip geçirdiği ve bir süre daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Gösterdiği belirtiler sebebiyle koronavirüse yakalanmış olmasından endişe duyulurken, yapılan testlerin ardından korkulanın olmadığı anlaşıldı.

KAMPA GİDECEK AMA...

Antalya'ya bir gün geç dönen Ersun Yanal; cumartesi günkü çalışmalarda yer almazken, pazar, pazartesi ve salı gün ise sadece saha kenarında kalmayı tercih etti. Doktorların uyarısı sebebiyle takımla birlikte sahaya girmeyen Yanal'ın, cuma günü başlayacak Erzurum kampına gitmesi beklenirken, takımla birlikte çalışmalara ise çıkamayacağı tahmin ediliyor.

AZİZ ÇETİN İLE GÖRÜŞME YAPTI

Başkan Aziz Çetin ile hem saha kenarında hem de özel olarak görüşme yapan Yanal'ın, kulüple ilgili herhangi bir sorununun olmadığı, hatta kendisine ev baktığı da gelen haberler arasında yer aldı.