YANAL: ÇEKİDÜZEN VERMELİYİZ

Galatasaray deplasmanından 1 puan koparmalarına rağmen Rizespor ve Hatayspor maçlarında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, en kısa zamana toparlanmaları gerektiğini söyledi

Hatayspor hezimetinin ardından Galatasaray deplasmanında 1 puan kazanan Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, öz eleştiri yaptı. Rizespor ve Hatayspor mücadelelerinde oyun planına sadık kalamadıklarını söyleyen Yanal, bir an önce kendilerine çekidüzen vermeleri gerektiğini söyledi.

Daha disiplinli ve oyun planına sadık kalarak yollarına devam etmeleri gerektiğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Hatayspor maçındaki sonucu bizim takım hak ediyor mu? Hayır. Futbolda az görülecek sonuç aldık. Bunun toparlanmasıyla ilgili kritik bir yerdeyiz. Bunu hak etmiyoruz. Bir an önce kendimize çekidüzen vermeliyiz. Son 2 haftada oyun planına sadık kalmakta zorlandığımız gördük. Bunu daha sağlam ve sağlıklı şekilde yapıp, sonrasında da gelişerek gitmek gerekiyor. Önümüzde bir fırsat vardı. Bunu böyle değerlendirdik. Şimdi daha sağlam adımlarla yapmakta zorlandığımız hücumu daha iyi yapabilecek bir takımı çalışarak gerçekleştirmeliyiz" dedi.

BENZER SENARYO

Hayatı, futbol ile okumanın herkesin başvurduğu bir tarzın olduğunu söyleyen Yanal, "Biz de geçen hafta buna benzer bir senaryo ile karşılaştık. Önümüze bakmalı ve işimizi daha iyi yapmalıydık. Oyunun her iki yanını iyi oynamalıyız. Bunun için gelişmeliyiz. Her iki tarafı da oynayan bir takım yapmalıyız. Her gün karşılaşacak mıyız diye korktuğumuz koronavirüs belasından dolayı oldukça gergin haftalar bizi bekliyor" diye konuştu.

İHA