Yalçın: İlk 10 başarı

Ankaragücü karşısında 2 puan bırakan Antalyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, yeni hedefi belirledi. Deneyimli çalıştırıcı, sezonu ilk 10 arasında tamamlamanın başarı olacağını söyledi.

Ankaragücü karşısında 2 puan bırakan ve yeni bir galibiyet serisine başlama fırsatını tepen Antalyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, takım olarak yeni hedefi belirledi. Sezonu Avrupa hedefinde açan ve sonrasında kümede kalmayı hedef olarak koyan Sergen Yalçın, rotayı yeniden belirledi. Deneyimli teknik adam, ilk 10 içerisinde sezonu tamamlamanın kendileri için başarı olacağını söyledi.

7 MAÇ VURGUSU

Orta sıralardaki pozisyonlarını koruduklarını ifade eden Yalçın, “İlk 10 içerisinde olmak istiyoruz. Daha 7 maç var. İyi sonuçlar alıp buralarda sezonu tamamlarsak iyi bir sezon geçirmiş oluruz” sözlerine yer verdi.

KONSANTRASYON SORUNU

Lige verilen uzun ara sebebiyle futbolcuların konsantre olmakta zorlandığına dikkati çeken Sergen Yalçın, “Yaklaşık 20 günün üzerinde bir ara vardı. Oyuncuların tekrar lige konsantre olması çok kolay olmuyor. Bu konuda sıkıntı yaşayacağımızı söylemiştim. Oyun olarak çok tatmin edici bir oyun oynadığımızı söylemek zor. Beklediğimiz oyunun çok gerisindeydik. Şunu da söylemek lazım; geldiğimizden beri çocuklar çok iyi mücadele ediyor. Oyunların minimuma düştüğü maçlar doğal olarak olacak. Uzun bir lig oynuyoruz. Anadolu takımı olarak zaman zaman tabii ki düşüşler olacak. Bunlar çok normal. Ama genele baktığımızda Antalyaspor hedefleri doğrultusunda devam ediyor. İnşallah bundan sonrası bizim için daha iyi olur” diye belirtti.

1 PUAN ÜZMEDİ

Alınan 1 puanın kötü olmadığını da ifade eden Yalçın, “Oyundan memnun olmak mümkün değil. Her maçı iyi oynayamazsın, bu oyunun doğasında var. 1 puan aldık. Puan puandır. Pozisyonumuzu koruyoruz” sözlerini kullandı.