YABANCI MANKENLERLE RENKLİ FOTO SAFARİ

Moda fotoğrafçısı aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi Hüsam Çakaloğlu, farklı ülkelerden gelen manken ve foto modellerle Antalya'nın turistik, tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan foto safari gerçekleştirdi.

Antalya'da yaşayan ünlü moda fotoğrafçısı Hüsam Çakaloğlu, bir ay süren moda çekimleri gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle sosyal yaşamın yavaşladığı dönemlerde Antalya'nın tarihi, doğal ve turistik noktalarını belirleyerek moda fotoğraf safarisi yapan Çakaloğlu, fotoğrafları sosyal medya üzerinden dünyanın dört bir yanına ulaştırdı.

“ŞEHRİN GÜZELLİKLERİNE DİKKAT ÇEKTİM”

Salgından dolayı olumsuz etkilenen bölge turizmine ve Antalya'ya fotoğrafçı gözünden doping yapmayı hedeflediğini anlatan Çakaloğlu, “Bir organizasyon için farklı ülkelerden mankenler buradaydı. Bu süre zarfında bende onlarda çekimler gerçekleştirdim. Covid-19 salgını her sektörü olumsuz etkiledi. Fotoğrafçı gözünden yaşadığım şehrin güzelliklerine dikkat çekmek istedim. Fotoğraflar yurt dışında birçok moda dergisinde kullanıldı ve kullanılmaya devam ediyor" dedi.

DHA