YA HERRO YA MERRO

Yeni Malatyaspor maçında ortaya koyulan kısır oyun, Tamer Tuna'nın canını sıkmış olacak ki Gaziantep FK karşısına "ya herro ya merro" dercesine bir kadroyu sahaya sürdü. Orta sahasında Bünyamin Balcı dışında savunma yönü kuvvetli futbolcu yer almazken, Jahovic ile birlikte ileri uçta oynasa şaşırmayacağımız Podolski, Sidney Sam gibi 2 futbolcu birden sahada yerini aldı. Bunlara Nuri Şahin ve Amilton'u da ekleyince Antalyaspor'un oyunu rakip yarı alana yıkarak oyunu kazanmayı amaçladığını çok rahat tahmin edebildik. Gol de çok erken bir zaman diliminde, 3. dakika dolmadan geldi. Bu golden sonra kadronun karakterinden dolayı farkın gelebileceği düşünülürken, senaryo birden değişti. Daha ilk yarıda 2 topu direkten dönen Antalyaspor, rakibinin de 9 kişi kalmasıyla daha rahat bir oyun ortaya koydu.

İkinci yarıda da durum değişmedi, rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Antalyaspor'un, 3 puanı cebine koyacağından kimse şüphe etmedi. Ta ki 72. dakikada Furkan Soyalp'in sahneye çıkmasına kadar...

Ofsayt tartışmaları içerisinde VAR'dan gelen kararla gol değeri kazanan poziyonla birlikte deyim yerindeyse Antalyaspor'un eli ayağı bir birine dolaştı. Gelen golden sonra pozisyonlara girmekte yine zorlamayan Kırmızı-Beyazlılarda bu kez direğin azizliğine Gökdeniz Bayrakdar takıldı. 88'de harika bir aşırtma yapan genç futbolcunun şutu üst direkte patlarken, Antalyaspor'un 3 puan umudu da çimlere gömüldü.