VİRAJI JET HIZIYLA DÖNDÜ

İktidarın değişeceğine inanıp, muhalefet kanadında pozisyon almaya çalışanlara Antalya Kahveciler Odası ve Türkiye Kahveciler Odaları Federasyon Başkanı Murat Ağaoğlu da katıldı ve CHP ile ilk temasını gerçekleştirdi.

Eşi Evin Bayraktar Ağaoğlu’nun AK Parti İl Yönetimi’nde yer almasına ve Kepez İlçe Koordinatörü olması nedeniyle bugüne kadar muhalefet partilileri ile yan yana gelmeyi bile göze almayan ve devletin en üst kademesine, Cumhurbaşkanı’na bile yarım saat içinde ulaşabildiğiyle övünen Murat Ağaoğlu, direksiyonu çok sert sola kırıp, virajı çok seri olarak döndü ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’i ziyaret etti.

Bu seçimde karşısında gerçek bir rakip olduğu ve pandemi döneminde federasyon başkanı olmasına rağmen iktidara karşı eylem yapmayıp üyelerine sahip çıkamayan ve bu yüzden oldukça sıkışan Murat Ağaoğlu kendisine yakın birkaç kahvehane sahibinin haricinde kimsenin yanına gidemiyordu.

Bugünlerde iklimin muhalefetten yana ılık ılık estiğini fark eden Ağaoğlu eşinin de görevlerini yakıp, yıkarak CHP’nin kapısından ilk defa girmiş oldu. Dön babam dön. Kim tutar seni Sayın Ağaoğlu?  Yakında eşiniz Evin Bayraktan Ağaoğlu da istifa edip, CHP saflarına katılırsa hiç şaşırmam.

Bu arada Sayın Hasan Şahin, müsaadenizle sizi azıcık öveceğim. Azılı bir CHP düşmanı olan Murat Ağaoğlu’nu ayağınıza kadar getirdiniz ya, helal olsun size. Böyle çalışmaya devam ederseniz Murat Ağaoğlu yeniden seçimi kazanırsa, sizin kapınızdan ayrılmayacağına emin olabilirsiniz. Tebrik ediyorum.

SERİK’İN YENİ İLÇE BAŞKANI

Serikli hatırı büyük, hukukçu bir ağabeyimiz “Serik’te CHP ilçe örgütünü kapatsınlar vallahi daha iyi oy alacaklardır” dedi. Çok güzel bir tespit! Bunu da pazartesi günü Lider TV’de yaptığımız G’üçlü Bakış programında dile getirdim.

İbrahim Demir’in verdiği zararı telafi etmeye çalıştıkça batıyorlar. Demir’in rüşvet iddialarıyla ilgili ses kayıtlarının ortalığa düşüp, adliyelik olunca yerine Mustafa Kurt atandı. İbrahim Demir sözde ilçe başkanlığını bıraktı, fiiliyatta ipleri elinden bırakmamış.

Yeni ilçe başkanı Mustafa Kurt kendisini azıcık soyutlamaya çalışınca iddialara göre İbrahim Demir’in talimatıyla yaptığı toplantıya kimse katılmamış. Adam bakmış olacak değil, istifa etmiş.

Bu sefer üçüncü olarak Antalya il örgütünden akrabası Önder Top’un önerisiyle Özay Ceyhan ilçe başkanlığına atanmış. Seçime kadar Özay Ceyhan Serik ilçeyi götürecekmiş. Öyle diyorlar.

Her neyse asıl komedi başka!

Özay Ceyhan kardeşimiz öğrendiğim kadarıyla ticaretle iştigal ediyormuş. Geçenlerde Belek tarafında bir barda alacak-verecek meselesinden birisi mafyavari şekilde tabancayla ayağından vurmuş,

SON SÖZ

“Dinini tilkiden öğrenen, tavuk çalmayı sevap zannedermiş” diye bir atasözümüz vardır bizim. Çok severim bu atasözünü.