Veysel Sarı’nın Antalyaspor’dan ayrılığı gündeme geldi

Yeni sezonda kadroda köklü bir değişikliğe gitmeyi planlayan Antalyaspor’da takım kaptanı Veysel Sarı da büyük bir karar aşamasında. Kırmızı-Beyazlılarla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcunun ayrılığı gündeme geldi. Deneyimli futbolcuyla Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor da ilgileniyor.

Yeni sezon öncesi teknik patronluk koltuğunu Alex de Souza’ya emanet eden Antalyaspor’da kadro planlaması için kollar sıvandı. Pek çok futbolcuyla yolların ayrılması beklenen Kırmızı-Beyazlılarda takım kaptanı Veysel Sarı da büyük bir karar aşamasına geldi. 2019-2020 sezonundan bu yana Antalyaspor forması giyen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Veysel Sarı’nın da takımdan ayrılması gündeme geldi.

ALEX’İN RAPORU BEKLENİYOR

Savunmada Naldo ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Alex de Souza’nın raporuna göre hamle yapacağı öğrenildi. Transfer olduğu günden bu yana savunmanın vazgeçilmezleri arasında yer alan Veysel Sarı’nın ise takımda kalmak istediği gelen haberler arasında yer aldı.

EYÜPSPOR İSTİYOR

Antalyaspor’da sezonun en istikrarlı isimleri arasında yer alan Veysel Sarı için Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor’un da ilgisi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon başında da İstanbul ekibinin gündemine gelen başarılı futbolcuyu Arda Turan’ın kadrosunda görmek istediği bildirildi.

158 MAÇA ÇIKTI

Kariyerinde Eskişehirspor, Galatasaray ve Kasımpaşa formalarını da giyen Veysel Sarı, en çok Antalyaspor adına sahaya çıktı. 158 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı sırtına geçiren deneyimli savunmacı, 10 gol ve 4 asist üretti. Biten sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 37 maçta şans bulan Veysel Sarı, 3 bin 193 dakikada 1 kez fileleri havalandırdı.

ÖMER TOPRAK BELİRSİZ

Antalyaspor ile sözleşmesini tamamlayan Ömer Toprak’ın gelecek sezon takımda olup olmayacağı ise netlik kazanmadı. Henüz sözleşme uzatma görüşmeleri başlamazken, deneyimli futbolcuyla ilgili olarak son kararın Alex de Souza’nın vereceği raporla belli olacağı öğrenildi.