VERİLEN EMEKLERE YAZIK!

Geçtiğimiz hafta Altay karşısında 4'lük olan Alanyaspor bu hafta Hatay'a da aynı tarife ile bu kez 5-0 yenildi. Geçen sene 6-0 yendiğimiz Hatay ekini bir nevi intikamını da almış oldu.

Efecan, Diedhiou gibi 2 önemli eksiği bulunan Alanyaspor'da yeni isimler Leroy Fer ve Novais ilk 11'de sahaya çıktı. Bir diğer yeni isim Wilson ise ikinci yarı pyuna dahil oldu. 5 yediğimiz bir maç sonrası ne bireysel performans ne de oyun değerlendirmenin bir anlamı yok. Tek bir kelime ile özetlemek gerekirse bunun adı rezalet. Ne defansta ne hücumda amatör bir takım edası ile varlık dahi göstermedik. Tek bir istatistik vereyim Hatayspor 23 kez bizim ceza sahamızda topla buluşurken, biz de bu sayı 11.

Geçen yazımda bu takıma zaman verelim demiştim. Küçük bir ışık vardı ama o da sönmüştü bugün. Hala zamanla bu kadar kötü olmayacağımızı iyiye gideceğimizi düşünüyorum ama bir kez daha böyle bir yenilgi kabul edemeyiz.

Daha üçüncü haftadan en büyük küme düşme adaylarından birisi olduk bile. Gün gelir düşeriz gün gelir çıkarız eyvallah deriz ama 4 - 5 yiyerek düşersek ayıp olur. Bunca yıldır verilen emeğe yazık. Transferle mi çözülür, hoca mı sorgulanır ya da başka bişi mi olur bilemem. Ama yılanın başını küçükken ezmek gerekir. Hasan Başkan burdan da bizi çıkarır. Umarım...