VEKİL ÇOKAL’DAN YURTLARA ZİYARET

AK Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtları ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Çokal, yurtların öğrencilere 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini söyledi.

Manavgat, Muratpaşa ve Şehzade Korkut Kız Öğrenci Yurtlarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan da eşlik etti. Gençlerle sohbet eden Milletvekili Çokal yurtların kapasiteleri, son durumlarını, öğrencilerin yurtlara yerleştirilmeleri ile ilgili bilgi aldı. Yurtları baştan sona gezen Milletvekili Çokal öğrencilerle birlikte yemek yiyerek yurtların durumunu bir de gençlerden dinledi. Yurtların öğrencilere 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini belirten Çokal, KYK bünyesinde öğrenciler için barınma, beslenme, burs-kredi imkanının sağlandığını vurguladı.

FİKİRLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Her fırsatta gençlerle bir araya geldiklerini ifade eden Milletvekili Çokal   “ Ben bu buluşmalara çok önem veriyorum. Gençlerimiz her şeyden önce bizim ufkumuzu açıyor. Onların neşesi, umudu, geleceğe dair planları bizlere de güç veriyor. Biz de onlar için çalışıyoruz. Genlerimiz için projeler üretiyoruz. Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan İHA Ar-Ge merkezi de gençlere verilen onların hayallerine verilen önemin bir göstergesi” diye konuştu.

GENÇLERİN İSTİKBALİNE YATIRIM

Gençlerin istikbaline yatırım yaptıklarını ifade eden Milletvekili Çokal, “Hükümetimiz oy kaygısı güden muhalefet gibi sadece bugünlere yatırım yapmayıp, göz nurumuz çocuklarımızın istikbalini planlamaya çalışmıştır. Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yetişen öğrencilerle göklerdeki istikbalimize ülke olarak dokunmak istiyoruz. Araştırma Geliştirme Merkezimizle istikbalimize yürümek istiyoruz. Bu yolda bize bu kurumları kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuna, mensubu olduğum AK Parti’nin misyonuna teşekkürleri borç bilirim.”

HABER MERKEZİ