Veda etti

Kepezspor’un altyapısından yetişen ve takımının önce TFF 3. Lig’e, sonrasında da TFF 2. Lig’e yükselmesinde büyük katkı sağlayan Abdurrahman Üresin veda etti.

 Lider Gazete’nin 16 Haziran tarihli sayısında Kepezspor’dan ayrılarak Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum FK ile prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu 20 yaşındaki sağ bek, sosyal medya hesabından Antalya ekibine veda etti. 

“YENİ BİR YOLCULUK”

Takımdan ayrılma vaktinin geldiğini belirten Üresin, “Yıllardır ter döktüğüm, emek verdiğim ve bu sezon şampiyonluk sevinci yaşadığım Kepezspor’dan ayrılma vaktinin geldiğini bildirmek, benim için oldukça zor. Kepezspor'da geçen bu süre, hem kişisel hem de profesyonel anlamda büyümemi sağladı. Sizlerden ayrılıyor olsam da her zaman kalbimde ve aklımda olacaksınız. Şimdi yeni bir yolculuğa çıkma vakti, ancak burada kazandığım tecrübeler ve dostluklar, ömür boyu benimle olacak” sözlerine yer verdi.

2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Mart 2021’de Kepezspor’un alt yapısından A takıma çıkan Abdurrahman Üresin, takımıyla Bölgesel Amatör Lig ve TFF 3. Lig’de şampiyonluk yaşadı. Profesyonel liglerde Kepez formasıyla 66 maça çıkan genç futbolcu, 2 gol ve 2 asist kaydetti. 2 sezon boyunca takımının en çok forma giyen isimlerinden olan genç futbolcu, geçen sezon da TFF 3. Lig’de 28, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıktı. 2 bin 405 dakika oyunda kalan genç sağ bek, 1 kez gol sevinci yaşadı.