VE GÜRAY İMZALADI

Antalyaspor'un yaklaşık 1 aydır irtibat halinde olduğu Güray Vural, tercihini Kırmızı-Beyazlı takımdan yana yaptı. Deneyimli futbolcu, 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı.

Transferde atağa kalkan Antalyaspor, Gaziantep FK ile yollarını ayıran Güray Vural'ı renklerine bağladı. Akrep ile yaklaşık 1 aydır temas halinde olan Güray Vural, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Kırmızı-Beyazlılara bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

KAYSERİSPOR İLE İMZADAN DÖNDÜ

Kayserispor'un da ısrarla kadrosuna katmak istediği Güray Vural, Sarı-Kırmızılıların da kapısından döndü. Süper Lig ekibiyle prensip anlaşmasına varan Güray Vural, taraftarın geçmişte yaşanan bir olaydan dolayı büyük bir tepki vermesi sebebiyle transferi gerçekleşmedi.

SADECE LİDER YAZDI

Güray Vural'ın bugün Antalya'ya gelerek sözleşmeye imza atacağını yazan tek gazete olan Lider, transfer bilgisini dünkü sayısında okuyucularıyla paylaştı. "Güray Vural imzaya geliyor" başlığıyla verilen haberde deneyimli futbolcunun, Antalya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağına vurgu yapıldı.