VAY “VAMPİRLER” VAYYY!

Bilindiği üzere Brüksel’de gerçekleştirilen NATO zirvesinde Sayın Erdoğan ile Biden görüşmesine başörtülü genç bir kızımız tercümanlık yapmıştı.

***

Sonradan öğrendik ki bu kızımız; 28 Şubat döneminde, Erbakan hocanın partisinden millet vekili seçilen, başı kapalı olduğu için de, meclisten yuhalanarak kovulan, sonrada vekilliği düşürülen ve hatta; vatandaşlıktan çıkarılan Merve Kavakçı’nın kızıymış. O dönem de bu kızcağızımız 7-8 yaşlarında idi. Ve okulunda o da yuhalanmıştı.

***

İşte o kızcağızımız belki de yuhalanmanın verdiği hırsla gitmiş üniversite okumuş. Lisans diploması ile yetinmemiş, yüksek lisans da yaparak; Akademik yetkinliğini kazanmış. Belki de doktorasını da yapıyordur, yapacaktır. Orasını bilmiyorum.

***

İşte bu başarıyı hazmedemeyen CHP’nin ağır toplarından(!) Özgül Özel, katıldığı bir TV programında, “Cumhuriyet’in değerlerine taban tabana zıt bazı sembol isimleri vampir gibi hepimizin vergilerinden cumhuriyetin kasasına çökmüşler, vampir gibi kanını emiyorlar. Yani; bu da bir tür sistemle hesaplaşma, belli isimleri taltif etme falan,  işte bak; geçmişte şu işte Ayasofya imamının ailesi, geçmişte başörtüsü meselesinin sembol isimlerinden bir tanesi, bunları son derece kritik görevlere getirip birde vampir gibi kanı emdirerek cumhuriyetten öç alıyorlar gibi bir hissiyata kapılıyor insan yani…’’ şeklinde konuşarak nefret söyleminde bulundu.

***

CHP’nin kirli zihniyetini bilen birisi olarak, Özgür Özel’in bu nefret söylemi beni hiç şaşırtmadı. Yaşı benim gibi kırkın üzerinde olanlarında şaşıracağını sanmıyorum. Bu açıklamalar CHP’nin; baş örtülü bakanları, kaymakamları, savcıları, hakimleri, emniyet müdürlerini, komutanları, hülasa; kamuda çalışan tüm başörtülü kişileri kendisine hasım gördüğünün kanıtıdır.

***

İnsanları; vatana millete hizmetleri ile değil, kılık kıyafeti ile, inancı ile  yargıladıklarının kanıtıdır. (İhtimal dâhilinde değil ama) Ellerine geçen ilk fırsatta, başörtülüleri vatandaşlıktan çıkaracak kadar gözü dönmüşlüklerinin kanıtıdır.

***

Özgür efendiye sorarım; Devletten her ay otuz bin lira civarında maaş alan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal üç yıldır meclise kaç defa geldi. Ülkemiz için hangi yararlı işlere imza attı? Hepimizin vergisi ile yaklaşık her ay sen de otuz bin lira maaş almıyor musun?

***

Aldığın bu maaş karşılığında ülkeme bir faydan dokundu mu? Her seçim döneminde hepimizin vergisinden milyonlarca hazine yardımı alan senin partinin, ülkeme ne faydası dokundu?  Her evden bir oy vererek barajı aşırttığınız ve her ay otuz bin lira maaş alan bölücü terör örgütü PKK destekçisi sözde vekiller Cumhuriyet’in kasasına çökmemiş, ama; bu kızcağız çökmüş öyle mi?

Sahi Özgür efendi? Devleti siz yönetirken; Füze yaptınız da, yaptığınız füze başörtüsüne takılıp düştü mü? Helikopter yaptınız da başörtüsü helikopterin pervanesine takılıp düştü mü? Ya da ne bileyim doğalgaz arayan gemi yaptınız da sondajına başörtüsü mü takıldı? 

Kendisini Milli Görüşçü olarak adlandıran Saadet Partililer; Bu konuşmalara niye hiç sesiniz çıkmıyor? Merve Kavakçı ve kızı ‘’Milli Görüşçü’’ değil mi? CHP’nin değirmenine daha ne kadar su taşıyacaksınız?