'VATAN UĞRUNA' ADLI TİYATRO AYAKTA ALKIŞLANDI

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kapsamında anma etkinliği düzenledi. Törende öğrenci ve öğretmenler tarafından sahnelenen 'Vatan Uğruna' adlı oyun, uzun süre ayakta alkışlandı.

Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ramazan Demir, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart dolayısıyla öğrenciler arasında düzenlenen şiir yarışmasını kazanan Demre Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Serkan Karaca, sahnede şiirini okudu. Kompozisyon yarışmasını kazanan Elmalı Durmuş Yener Ortaokulu öğrencisi Sevgi Gültekin de sahneye çıkarak kompozisyonunu okudu. Resim yarışmasında birinci, Muratpaşa Kocademir Ortaokulu öğrencisi Ceylin Çağlar oldu. Birinci öğrencilerin ödül ve plaketlerini Vali Yazıcı verdi. Yarışmalarda ikinci olan öğrencilerin ödüllerini Garnizon Komutanı Piyade Albay Köse, üçüncü öğrencilerin ödüllerini ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Demir verdi.

Ödül töreninin ardından Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 'Vatan Uğruna' adlı oyunu sahneledi. Ayakta alkışlanan oyunun ardından fuaye alanındaki resim sergisi gezildi.

DHA