'VATAN SEVGİSİ' ENGEL TANIMAZ

Vatansız bir millet olamayacağı gibi, millet olmadan da bir devletin olamayacağı bilinmektedir. Bir milletin varlığı ise hür ve bağımsız bir halkının olmasına bağlıdır. Hani diyor ya şair, “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, kükremiş bir sel gibi bendimi çiğner aşarım, yırtarım dağları engellere sığmam taşarım’’

Evet, bu millet ve bu halkın evlatları, 15 Temmuz akşamı bağımsızlığını elinden almak isteyenlere, hürriyetinden özgürlüğünden yoksun bırakmak isteyenlere, boyunduruk ve zincir vuracaklara karşı tanklara karşı durup, paletlerinin altına yatarak, göğüslerini uçak ve helikopter ve silahlardan atılan o mermilere karşı açarak, o hainlere geçit vermeyerek atalarının kanları ile sulanmış ve vatan yapılmış bu toprakları can ve kan vererek teslim etmemişlerdir.

Nitekim, o gece o kahramanların her biri Antepli Şahin beyler, Karayılanlar ve Erzurumlu Nene Hatunlar olarak 1ortaya çıkmışlar ve hiçbir millete nasip olmayan bir kahramanlık destanı daha yazmışlardır.

O gece, Bedir’in aslanları gibi meydanları dolduran bu milletin evlatları, her türlü bedeli göze alarak meydanları doldurup, atalarının emanetine sımsıkı sarılıp, vatan olmuş, öz yurdumuz olan bu toprakları ölümüne savunmuşlardır.

Damarlarında asil kan mevcut olan o yiğitlerimiz ve evlatlarımız kahramanlık destanları yazarak dünyadaki mazlum devletlere emsal olmuş ve gönülleri feth etmişlerdir, o aslan yürekli oğullar ve kızlarımız bizlerin yetiştirip bu devletin toprağı, bayrağı ve sancağının korunması için Başkomutanımızın emrine gönderdiğimiz yiğitlerdir.

Yıllarca bu devletin ekmeğini yiyen sonra arkadan vurup hainlik yapanlar, dost görünüp düşmanlık besleyenler ve aldatanlar, milletin din duygusunu kullanarak sömürenler iyi biliniz ki;  Kan dökmeyi seven bir millet değiliz, ancak söz konusu vatan ve bayrak ise dünyanın şah damarını keseriz. 

Bu millet, şerefsiz bir şekilde topraklara ayak basarak yaşamaktansa, şerefimle toprağın altında yaşarım diyen bir millettir.

DÜŞÜNEMEDİNİZ Mİ, EY HAİNLER?

Ey hainler; Türk milletinin “Öleceksek adam gibi öleceğiz, kefenlerimizi giyerek çıktık bu yola diyen, bu son kaleyi teslim alamayacaksınız, bu bayrağı indiremeyeceksiniz, bizi bölemeyeceksiniz’’ diyen bir başkomutanının olduğunu ve onun arkasında dünya mazlumlarının ve Müslüman aleminin duası ile 84 milyonun gerektiğinde şehit ve gazi olmak için yollarda olacağını düşünemediniz mi?