VALLAHİ BIKTIK

Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımızın Adana halkımız ile buluşması vardı. Buluşmayı haber kanallarından canlı izledim.

Cumhurbaşkanımızın deyimi ile ‘’Teknofest gençlik kuşağı’’ buluşmada çok heyecanlı idi. Öyle heyecanlı idiler ki; tezahüratları ile Cumhurbaşkanımızın sözünü sürekli kestiler.

Teknofest kuşağının ve Adana halkının heyecanı CHP’li Tuncay Özkan’ın karnını ağrıtmış olacak ki; bu muhteşem toplantıyı yalan, çarpıtılmış bir video ile baltalamaya kalkıştı.

Tuncay Özkan’ın servis ettiği videoda; polis kontrol noktasının iç kısmının yanı başında bazı kişiler yerden bir şeyler alıyorlardı ve Özkan’a göre bu kişilerin yerden aldıkları şey; polisten kalan yemek artıkları, kumanyalar idi.

El insaf! El vicdan… Biz her gün CHP’li yöneticilerden yalan ve çarpıtmalar duymak zorunda mıyız?

Öncelikle polislere gelen kumanya sayısı, görevli personelin sayısı ile orantılıdır ve polisler devletin kendisine verdiği ekmeği çarçur etmez. Sokağa atmaz.

Vatandaşa yardım ederken de; yardım malzemelerini yere döküp, insanları aşağılayacak şekilde dağıtmaz. Neyse ki işin doğrusunu Adana Valiliği bir basın açıklaması ile bizlere duyurdu.

Meğerse inanların yerden aldıkları şeyler; güvenlik nedeniyle toplantı salonundan içeriye alınmayan malzemelermiş.

*Vatandaş, polisin sakıncalı görüp içeri almadığı malzemeleri kontrol noktasının yan tarafına bırakmış. Çıkışta da kendilerine ait olan eşyaları alıyorlarmış.

Yani; nasıl ki bir futbol maçına gittiğinizde kanunların taşınmasını suç saymadığı, ama; içeri alınması sakıncalı olan çakı bıçağı, bozuk para, ağzı kapalı su şişesini gibi sert cisimleri stadyumun dışına bırakıyorsanız ve çıkışta geri alıyorsanız, burada da yapılan işlem aynısıdır.

Vatandaşlarımız; “Dış halka” dediğimiz kontrol noktasından bu saydığım eşyaları ile geçmiş, Ama; “Ana kontrol” kapısından bu eşyalar ile içeri alınmamış. İşte o eşyaları da  “Dış halka’’ kontrol noktasının iç kısmına bırakmış.

Ve çıkışta da kendisine ait olan eşyalarını almış. Zaten görüntülere dikkatli bakıldığında, yerden bir şeyler alan kişilerin “Dış halka” kontrol noktasından geçen kişiler olduğu ve eşyasını alıp dışarı çıkıp gittiği net bir şekilde gözüküyor.

Tuncay Özkan’ın servis ettiği çarpıtılmış, yalan videoyu fonladıkları medyaların haberlerinde döndüre döndüre, yorum yapa yapa verildi.

Gel gör ki; Valiliğin açıklamasından sonra, Tuncay Özkan ve bu çarpıtılmış videoyu ballandıra ballandıra haber yapan TV kanalları birden sustu.

Bir özür bile dilemediler.

CEVAP VERİN

E nerede sizin dürüst siyasetiniz? Nere de tarafsız haberciliğiniz? Peki, hükümeti karalayacağım derken, polisimizi devletin parasını israf ediyormuş gibi göstermenize verilecek cevabınız var mı? Ya da, kendi eşyalarını alan o vatandaşlarımızı dilenci gibi göstererek; ailesinin, akrabalarının, komşularının, arkadaşlarının huzurunda küçük düşürmenizin hesabı ne olacak?