VALİ YAZICI YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanlığına seçilen İdris Taş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Yazıcı, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek önümüzdeki sezon basının da desteğiyle tanıtım faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürüterek daha çok turisti ağırlamayı planladıklarını belirtti.

Vali Ersin Yazıcı, Kaleiçi'nde bulunan AGC'yi ziyaret ederek, başkanlığa seçilen İdris Taş ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Seçim sonucunun ve yeni görevlerinin, Antalya basınına hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Yazıcı, Antalya'nın hedeflerine ulaşması noktasında basını iş ortağı olarak gördüklerini ifade etti.

ULUSAL VE YEREL BASIN BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

AGC Başkanı Taş'tan cemiyetin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, “Hepimizin bildiği gibi Antalyamız dünyanın en önemli turizm merkezlerinin başında geliyor. Şehrin en önemli gelir kaynağı turizm. Antalyamızın tüm dünyaya tanıtılması noktasında basın çalışanlarımızın rolü çok büyük. Gerek ulusal basın gerekse yerel basın bu konuda çok önemli çalışmalara imza atıyor. Bu sezon Antalyamız turizmde iyi bir sezon geçiriyor. Antalya'mızda, turizm sektörü başta olmak üzere, tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarımızın katkısı çok büyüktür. Antalya'nın tanıtılması ve hedeflerine ulaşması noktasında basınımızla ortak çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.

AGC'nin 5'inci başkanı olarak İdris Taş ise iyi dilekleri için Vali Yazıcı'ya teşekkür ederek, Antalya'nın daha ileriye gitmesi için ortak projelere her zaman destek vereceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, Taş ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini iletti.

HABER MERKEZİ