VALİ YAZICI TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü resepsiyonu Antalya Valiliği'nce düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü resepsiyonu Antalya Valiliği'nce düzenlendi.
Konyaaltı'nda 5 yıldızlı bir otelde yapılan resepsiyonda Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı davetlileri tören alanı girişinde karşılayarak tebrikleri kabul etti. Vali Yazıcı, daha sonra tek tek masaları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Koronavirüs önlemlerinin ön planda tutulduğu resepsiyon yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Resepsiyona Büyükşehir Başkan Vekili Büşra Özdemir, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve eşi Prof. Dr. Ömer Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkeme Başkanı Orhan Özdemir, İl Emniyet Müdür Vekili Tamer Özakıncı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Levent Akay, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, vali yardımcıları, askeri erkan, AFAD üyeleri, gaziler katıldı.
DHA
Haftalık hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, “Antalya’da önümüzdeki iki gün boyunca yağışı göreceğiz sağanak ve yer yer gök gürültülü. Sağanak yağış gerçekleşecek salı ve çarşamba günü. Perşembe ve cuma günü ise yağış ara verecek fakat Antalya'da hava sıcaklığı genellikle 17 ile 19 derece arasında seyredecek” dedi.
AK Parti Antalya heyeti, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek Kaş’ta artan kaçak villa yapıları ve ilçe genelindeki sorunları görüştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya'da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda eski genel başkanların adı okunurken Deniz Baykal’ın adının pas geçilmesi büyük tepkiye neden oldu. Bu durumun üzüntü verici olduğunu söyleyen CHP’li eski milletvekili Yılmaz Ateş,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binalarının açılışını 12 Nisan’da gerçekleştirecek.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı tatilinde hava, parçalı ve çok bulutlu olacak.
Gençlerin yeni medya ve dezenformasyon farkındalığının artırılmasını amaçlayan “Gençler Arası Medya ve İletişim Projesi” (GAMİP) Antalya Çalıştayı sona erdi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 6 Nisan Pazar günü Bayram tatili devam ederken, Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz