VALİ YAZICI ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, açılış ve temel atma törenleri için gittiği Manavgat ilçesinde şehit ailelerini de unutmadı evlerinde ziyaret etti.

Vali Yazıcı, 2015 yılında Hakkâri Yüksekova'da şehit düşen piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız, 2013 yılında Diyarbakır'da şehit olan Komando Er Doğan Türk'ün ailelerini ziyaret etti. Bir dizi açılış ve temel atma törenine katılan Vali Ersin Yazıcı, dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nde de incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı, şelaledeki incelemenin ardından ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit'in eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, şehitlere rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarette şehit yakınlarıyla sohbet edip hatırlarını soran Vali Yazıcı, "Şehit ailelerimiz bizler için çok kıymetli. Ay yıldızlı bayrağımız için, ülkemiz için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Milletçe ve Devletçe şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her şartta ve daima yanlarındayız. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Sizlere sabırlar diliyorum. Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız" dedi.

DHA