VALİ YAZICI HAYIRSEVERLERLE PROTOKOL İMZALADI

Vali Ersin Yazıcı, Alanya'da ortaokul, Manavgat ve Kumluca'da yapılacak anaokulları için hayırseverlerle protokol imzaladı. Törende konuşan Vali Yazıcı, “Hayırseverlerimizi, geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimine yaptıkları katkıdan dolayı tebrik ediyorum. Allah hayırlarınızı kabul etsin" dedi.

Vali Ersin Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, hayırseverler ile Alanya, Kumluca ve Manavgat'ta yapılacak okullar için protokol imzaladı. Vali Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ve hayırseverler Murat Hüdavendigar Günay, Hayri Avcı, Durdu Avcı, Hüseyin Babaoğlu, Müveddet Babaoğlu ve Mert Babaoğlu katıldı.

Protokol töreninde, hayırsever Hayri Avcı ile Manavgat'ta yapılacak 8 derslikli Safiye Kübra Avcı Anaokulu, hayırsever Müveddet Babaoğlu ile Alanya'da yapılacak 20 derslikli Müveddet Babaoğlu Ortaokulu ve hayırsever Murat Hüdavendigar Günay ile Kumluca'da yapılacak olan 12 derslikli Laika-Orhan Günay Anaokulu için protokol imzalandı.

HAYIRSEVERLER EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Antalya'nın her alanda öncü olduğu gibi hayırsever konusunda da öncü olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı, “Bugün Alanya, Manavgat ve Kumluca ilçelerimizde yapılacak okullar için hayırseverlerimizle protokol imzaladık. Hayırseverlerimiz şehrimize değer katmaya, eğitimimize destek vermeye devam ediyor. Her yönüyle öncü şehir olan Antalyamız, hayırseverleri konusunda da öncü bir şehir. Hayırseveri bol bir şehir. Rabbim hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin" dedi.

Okul protokolünün imzalanmasının ardından Vali Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy hayırseverler ve protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

DHA