VALİ YAZICI: FİRMALARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Mart Ayı Toplantısı'na katılan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantı sonrası bölgedeki üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, üreten bir Antalya yolunda firmaların daima yanında olduğunu ifade etti.

Antalya'nın önemli istihdam merkezlerinden biri olan Organize Sanayi Bölgesi Mart ayı toplantısına katılan Vali Ersin Yazıcı, toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

SEKTÖRÜNDE FARK YARATAN FİRMALARIN ADRESİ

Organize Sanayi Bölgesi'nin Antalya için çok önemli bir değer olduğunu belirten Vali Yazıcı, bölgedeki birçok firmanın modern üretim tesisleri, nitelikli insan kaynakları ve üretim olanaklarıyla dünyanın birçok farklı bölgesine ihracat yapan ve sektöründe fark yaratan firmalar bulundurduğunu dile getirdi. Bölgedeki firmaların Antalya'nın üretim ekonomisine ve ihracatına büyük katkı sunduğunu söyleyen Vali Yazıcı, “Üreten, üretime katkı sunan firmalarımızın yanında olmaya, onları ziyaret edip sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Üretimin aksamaması için daima destekçileri olacağız. İnşallah Antalya'mızı el birliğiyle daha iyi noktalara taşıyacağız" şeklinde konuştu.

DHA