VALİ YAZICI'DAN OSB'YE ÖVGÜLER

Antalya'nın önemli üretim ve istihdam merkezlerinden Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 3 fabrikayı ziyaret eden Vali Yazıcı, “Organize Sanayi Bölgesi, sektöre yön veren, öncü markaların adresi" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ADOPEN Plastik ve İnşaat Sanayi AŞ, Adokim Kimya ve Anzatsan Mühendislik firmalarını ziyaret etti. Yerli ve milli sanayinin önemini her zaman vurgulayan Vali Yazıcı, “Organize Sanayi Bölgemiz, Antalya'nın önemli istihdam ve üretim merkezlerinden biri. Antalya'mız turizm ve tarımda olduğu gibi sanayide de öne çıkan fark yaratan bir şehir. Ziyaret ettiğimiz firmalar sektöründe öncü sektörüne yön veren firmalar. Organize Sanayi Bölgemiz bu anlamda sektörüne öncü markaların bulunduğu önemli bir adres. Firmalarımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Üretim sektörünün pandemiden olumsuz etkilenmemesi için büyük çaba gösterdiklerini belirten Vali Yazıcı, “Üretimin sorunsuz devam etmesi, üretimin zarar görmemesi için birçok çalışma yaptık. Çünkü burası ülkemizin önemli üretim merkezlerinden biri. Bu süreçte şehrin dinamikleriyle sürekli iletişim halinde olarak bu zorlu dönemi yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Aşılamanın da hızlanmasıyla çok kısa zaman zarfında pandeminin gündemimizden çıkacağını düşünüyorum. Pandemi dönemine rağmen şehrimizdeki üretim noktasında iyi bir sınav verdik. Pandemiye rağmen üretimimiz arttı. İnşallah pandeminin gündemimizden tamamıyla düşmesinden sonra şehrimizi el birliğiyle üretim, istihdam ve ihracat noktasında daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ