VALİ YAZICI: ASİYE BU AKŞAM YA DA YARIN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK

Gaziantep'te pitbull köpeklerin saldırısı sonrası yaralanan Asiye Ateş’i (4) Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Asiye’nin başarılı bir operasyon geçirdiğine değinerek Asiye’nin bu akşam ya da yarın yoğun bakımdan çıkacağını söyledi. Vali Yazıcı, “Asiye’miz kurtulacak. İnşallah güzel günler onu bekliyor. Ailede böyle inanıyor, bizde böyle inanıyoruz” dedi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan Gaziantep'te pitbull köpeklerinin saldırısı sonrası yaralanan ve dün Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir doku nakli ameliyatı geçiren Asiye Ateş’i (4) ziyaret eti. Asiye'nin durumu hakkında bilgi alan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu. Vali Yazıcı, Asiye’nin bu akşam ya da yarın yoğun bakımdan çıkacağı bilgisini paylaşırken, “Asiye kızımızı ziyaret ettik. Anne, babası, dedesi ve halası buradalardı. Moralleri iyi şükürler olsun. Dün dünya çapındaki Ömer hocamızın, başarılı bir operasyon geçirdiğiniz değerlendiriyoruz. Ömer hocamızla konuştuk, başarılı bir operasyon olduğunu söyledi. Şu anda henüz uyandırılmadı, yoğun bakımda. Bu akşam ya da yarın yoğun bakımdan çıkacak. Ömer hocam, başarılı bir operasyon olduğunu söyledi ama tabi ki çok ciddi manada doku zedelenmeleri olduğu için önümüzdeki aylarda zaman zaman ihtiyaç olacağı değerlendirildi hocamız tarafından” dedi.

“ASİYE’MİZ KURTULACAK”

Asiye’ye yeni operasyonlar yapılabileceğini aktaran Vali Yazıcı, “Ailenin durumu iyi, moralleri iyi bizde cuma gecesinden bu yana kendileri ile ilgileniyoruz, misafir ediyoruz. Önce anne ve babası sonra büyükleri kız kardeşi ve ablası da geldiler. İnşallah böyle bir feci olayı bir daha yaşamayız. Herkesin dikkatli olmasını istiyoruz. Hayvanseverlerin de hayvanı olanlarında mutlaka hassas ve dikkatli olması gerektiğini değerlendiriyoruz. Asiye’miz kurtulacak. İnşallah güzel günler onu bekliyor. Ailede böyle inanıyor, bizde böyle inanıyoruz. Başarılı da bir operasyon geçirdi. Akdeniz Üniversitesi’nin bu konuda Türkiye’deki en iyi yer olduğunu, Ömer hocamızın bu konunun uzmanı olduğu ve hasta yakınları tarafından da bizzat ben kendim, kendilerinden dinledim. Hocamıza da üniversitemize de sonsuz güveniyorlar, bizde güveniyoruz. İnşallah Asiye kızımız güzel günleri görecek” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ