Vali Şahin’den Rektör Özkan’a hayırlı olsun ziyaret

Antalya Valisi Hulusi Şahin yeniden Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin 16 Ağustos tarihinde yeniden Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı ziyaret ederek, yeni dönemi için başarılar diledi.


Ziyaret esnasında Rektör Özkan, Vali Şahin’e Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında bugün başlayan üniversite kayıtlar hakkında bilgiler verdi. Özkan yeni dönemde hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri Vali Şahin’e aktardı. 

“ÜNİVERSİTEMİZİ İLERİYE TAŞIYACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM “

Nazik ziyareti için ı Vali Şahin’e teşekkür eden Rektör Özkan şu ifadelere yer verdi “Antalya Valimiz Hulusi Şahin ve kıymetli eşi Ebru Şahin nazik ziyaretleriyle yeni rektörlük dönemimde başarı dileklerini iletti. Bu anlamlı destek ve güven için kendilerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Üniversitemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza olan inancım tam. Bu güzel işbirliğimiz, Antalya'mıza ve ülkemize değer katmaya devam edecek” dedi.