Vali Şahin’den Müdür Çevik için veda yemeği

Antalya İl Emniyet Müdürü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Orhan Çevik için, Antalya Valisi Hulusi Şahin tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü kararnamesiyle 23 ilin emniyet müdürü değiştirildi. 2022 yılından beri Antalya İl Emniyet Müdürü görevini sürdüren Orhan Çevik yayımlanan kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı. Çevik’in yerine ise Antalya İl Emniyet Müdürlüğü görevine İçişleri Bakanlığı Müşaviri İlker Arslan atandı.



ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Antalya Valisi Hulusi Şahin’de Müdür Çevik için bir veda yemeği düzenledi. Antalya Valiliği himayelerinde AKTOB ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Antalya Valisi Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve çok sayıda davetli katıldı.


Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya’da görev yaptığı sürece göstermiş olduğu başarı ve samimiyet için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.


“BİZİM DEVLETE OLAN BORCUMUZ BİTMEZ”

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’te Vali Şahin ve geceye katılan tüm misafirlere kendisine gösterdikleri ilgi için şükranlarını sundu.  Müdür Çevik yaptığı konuşmada, “Her zaman devletin polisi oldum, hiçbir zümrenin polisi olmadım, bizim devlete olan borcumuz bitmez, ulaşılabilir olursanız her sorun anında çözülür” dedi.


ORHAN ÇEVİK MACARİSTAN’A GÖREVLENDİRİLDİ

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı emrine atanan Orhan Çevik’in yeni görevi belli oldu. Çevik, Macaristan Budapeşte Büyükelçiliği Güvenlik Ateşesi olarak görevlendirildi.