UYANDIRMA SERVİSİ

Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar kimsenin hiç bir devlet adamının dile getiremediği haykıramadığı bir hakikati tüm dünyaya ilan etmişti ve meydan okumuştu!

***

Reisimizin Lozan gerçeğini ilan etmesinden sonra konunun uzmanları tarihçileri ardı arkasına bu konudaki çalışmalarını belgelerini yayınlamaya başlamıştı. Esasında Reis-i Cumhurumuz özet geçmişti tafsilatı tarih bilimcilerine bıraktı ki Lozan'ın vatan millet ve İslamiyet'e nasıl azim bir ihanet ve dehşetli bir anlaşma olduğunu yayınlamaya başladılar.

***

Bu konuda Bediüzzaman Said Nursi, Necip Fazıl'ın Büyük Doğu mecmuası 29'ncu sayısını da Emirdağ Lahikası 2'nci bölüm risalesine dahil ederek Lozan gerçeğini bütün alem-i İslam’a ve insanlığın yararına eserlerinde ilan etti.

***

Lozan’da Lord Gürzon'un, Türkiye İslamiyet’i temsil rolünü bırakırsa İngilizlerle gönül birliği yaparsa Hristiyan dünyasının sevgisini kazanırsa biz de onlara dilediğini veririz teminatını veririz sözü cinayetin büyüklüğünün ne derece olduğunu gösterir niteliktedir.

***

Lord Gürzon : Artık bir daha Türkler eski güçlerine kavuşamazlar biz onları maneviyat ve ruh cephesinden öldürmüş bulunmaktayız diyerek bu sevincini Hristiyan dünyası ile paylaşmıştır.

***

Lozan’ın bir parçası ve aktörü olan Mısır haham başısı Yahudi Haim Naum Türkleri dinsiz yapmak İslam'dan koparmak planları projeleri çerçevesinde Amerika'da hazırlıklar yapmış orodan İngiltere’ye geçmiştir. 

Lord Gürzon'a Yahudi haham haim naum şu teklifide sunmuştur: Siz Türkiye'nin mülki tamamiyetini kabul ediniz ben size Türkiye'nin İslam'ı temsil rolunu ve İslamiyeti ayaklar altınca çiğnetme taahhüd ediyorum.

***

Yahudi haham Haim Naum Lozan dan sonra Amerika’da Türkler lehine seri halde konferanslar vermiş ve pis planının hızlı bir şekilde neticelenmesi için tüm ifsad komiteleri bağlantıları ile ciddi gayretler ile Türkiye ve İslam'ın aleyhine çalışmıştır.

***

2022 Türkiye’sinde ise ifsat komitelerinin bu planlarından asla vazgeçmedikleri aşikardır. Türkiye’de FETÖ hesabına saha çalışması ve algı çalışması yapan 15 papaz haham rahip rahibe ve ruhbanların isimlerini araştırabilirsiniz.

***

Bu isimlerin hangisini ele alırsanız alın Türkiye’de yürüttükleri yani İslam ile Hristiyanlığı birleştirme ve dinin içini boşaltıp insanları nasıl islamsız hale getirmeye çalıştıklarını göreceksiniz.

Yazımı çok uzatmak istemiyorum konu hakkında verdiğim kaynağı inceleyin bu konuda gerçek tarihi belgeler ile masaya yatıran tarihçileri dinleyin.

***

Reis-i Cumhurumuz'un Lozan çıkışı bizzat İsrail’i, Amerika’yı ve İngiltere gibi şeytanın çocuklarını korkutmaya başlamış FETÖ’cüleri paniklettirmiş ve korku çanlarını onların o pis ifsat masalarında çaldırmıştır.

***

Bunu gören halk Reis-i Cumhuruyla milletçe destek çıkmaktadır, görmeyenlerde artık görüp Cumhur İttifakına tam destek olmalıdır bu vatani bir görevdir.

Bunu göremeyip bilemeyip Lozan konusunda Cumhurbaşkanının aleyhinde olanlar artık kimlerin hesabına bilerek ya da bilmeyerek destekçi olduklarını anlasınlar anlayalım yol yakınken uyansınlar bu azim cinayete destek olmaktan kurtulsunlar.

SON SÖZ

Uyarıyorum, uyandırma servisi olarak köşemden siz okurlarıma sesleniyorum bu sese kulak verin ve ülkemiz için nesillerimiz için ciddiye alın vesselam.