UTANDIM

Artık bu ligin hakem kararlarından, onları aklamak için saçma sapan yorum yapanlardan, her şeye rağmen hala çocuğuma bu oyunu sevdirmeye çalışmak için çabalamaktan ben utanmaya başladım.

***

Gerekli kurullar ve TV’de yorum yaparken adaletli olmak yerine birilerini aklama derdinde olanlar utanmıyor. Biz onların yerine de utanıyoruz…

***

Hafta içinde yaptığımız açıklamaya rağmen maçın başından sonuna kadar art niyetini hiç saklamadan, çekinmeden sergileyen KALKAVAN için maç sonu yorumları izleyince gözlerime ve kulaklarıma inanamadım. Onlara göre evet, KALKAVAN kötü maç yönetmiş ama verilmeyen penaltılar ve kırmızı kartlarla Beşiktaş’ın hakkı yenmiş…

Yazıktır, günahtır, AYIPTIR!

***

Yıllardır süren İstanbul hegemonyasıyla zaten baş edemiyoruz ama önceki haftalarda söylediğimiz gibi daha maç günü ve saatlerinde bile hakkımızı savunamıyorken böyle maçlardan önce ve sonra yaptığımız açıklamalar sadece tarihte yazılı açıklama olarak kalmaya mahkumdur.

***

Puan olarak rahatlamış olsak bile son haftalarda şampiyonluğa ve düşmeye oynayan takımlarla oynarken böyle hakem hatalarıyla neye uğradığımızı şaşırırız. Derdimizi de anca gider MARKO PAŞA’ya anlatırız…

***

Biz sahada vermeye çalıştığımız mücadelenin hakkını sonuna kadar savunamazsak, bu takımın 8 hafta kala 39 puanla ligde neler yaşadığını tekrar hatırlamak ve testi kırılmadan önlemini almak gerekiyor.

***

Bizim takımda eleştirilecek konular yok mu? Maalesef çok… Duran top savunmasındaki facialar, oyunun gidişatını okuyamayan ve müdahalelerde hem geç kalan hem yanlış hamleler yapan teknik heyet hepsini sabaha kadar tartışırız.

***

Ama bu ligin net bir kuralı var sen bu hataları yapmasan da çatır çatır futbolunu oynasan da sahada ve saha dışında hakkını savunamıyorsan gerisi hikaye… Ancak kulüp açıklama yapmaya bizlerde hem statta hem ekran başında gördüklerimizle utanmaya devam ederiz.