USTA SANATÇIYA 'PORTAKAL' AYIBI

"Müzik hiç susmasın" diyerek, sanat ve sanatçılar üzerinden mağduriyet algısı oluşturup, siyasi bir rota izleyen CHP, baltayı yine taşa vurdu. Altın Portakal Film Festivali’nin açılış sahnesinde usta sanatçı Erol Evgin’in konseri devam ederken, Başkan Muhittin Böcek ve CHP’li protokol üyeleri, anlamsız bir şekilde salonu terk etti. Koltukların boşaldığını gören Erol Evgin, yapılan saygısızlığa isyan etti.

USTA SANATÇIYA BÜYÜK AYIP

Söylemleriyle, eylemleri birbirini tutmayan CHP’de, skandallar bitmiyor. 58’incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’ne davet edilen usta sanatçı Erol Evgin, konser devam ederken, festivalin ev sahipliğini yapan CHP’li Başkan Muhittin Böcek ve protokol koltuğunda oturan üst düzey bürokratlar salondan peş peşe ayrıldı. Koltukların boşaldığını gören ünlü sanatçı yaşanan olaya çok üzüldü. Protokol üyelerinin yanı sıra, film sanatçılarının da salonu terk ettiği görüldü.

EVGİN’DEN SİTEM DOLU SÖZLER

Davet edildiği festivalde, festivalin ev sahibi Büyükşehir Belediyesi ve sanatçı arkadaşları tarafından böyle bir saygısızlığa maruz kalan usta sanatçı, isyan etti. 52 yıldır sahnelerde olan Erol Evgin, kendisine yapılan bu saygısızlığa, “Ben de kalkıp giden o sanatçıların filmlerini izlemeye gittiğimde filmin ortasında salondan kalkıp gideceğim” diyerek sitem etti. Sanatçı Erol Evgin, daha sonra boşalan koltuklara, arka sıralarda oturan vatandaşları davet ederek, konserine devam etti.